Golf element goud | Cleerdin & Hamer

Strafrecht

Strafrechtadvocaat Almere

Zoekt u in Almere een uitstekende strafrechtadvocaat? Dan kunt u terecht bij de in strafrecht gespecialiseerde advocaten van Cleerdin & Hamer. Wij hebben ons Almeerse kantoor in het centrum van Almere Stad, aan de Grote Markt 2.

Strafrecht in Almere

Cleerdin & Hamer Advocaten is gespecialiseerd in onder meer strafrecht. De strafrechtspecialisten van ons kantoor houden zich uitsluitend bezig met strafzaken. Hierdoor zijn zij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het terrein van het strafrecht. Door de omvang van onze strafsectie is er altijd een advocaat beschikbaar die, indien nodig op korte termijn, voor u aan het werk kan. Onze strafsectie, verdeeld over onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Almere, is inmiddels de grootste van Nederland.

Strafrecht advocaat

Die omvang maakt het mogelijk ons verder te specialiseren. Daardoor is er veel ervaring met alle mogelijke procedures. Van politierechterzaken tot megazaken met meerdere verdachten, van zaken bij de rechtbank of in hoger beroep bij het gerechtshof tot cassaties bij de Hoge Raad. Naast gedegen advocaten in het algemene strafrecht beschikken wij over specialisten op het gebied van jeugdstrafrecht, financieel-economisch strafrecht, internationaal strafrecht, uitlevering, overlevering en WOTS / WETS, verkeersstrafrecht, TBS-zaken en cassatieprocedures.

Almeerse strafzaken

Cleerdin & Hamer Advocaten treedt in het hele land op voor onze cliënten. En dus ook voor strafzaken in Almere. Hier is het kantoor van Cleerdin & Hamer Advocaten te vinden in het centrum van Almere Stad, aan de Grote Markt 2, dichtbij het Station Almere Centrum. Wij verwelkomen hier ook graag Almeerse cliënten vanuit Almere Stad en het Centrum, maar ook uit de stadsdelen Almere Buiten en Almere Hout, net als Almere Haven en Almere Poort. En natuurlijk vanuit gebieden elders in Flevoland.

Opleidingsinstituut voor advocaten

Om onze kennis op het hoogst mogelijke niveau te houden zijn onze advocaten actief binnen de strafrechtwetenschap. Zo wordt er geregeld gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften en geven meerdere advocaten les aan verschillende universiteiten en hogescholen. We hebben nauwe contacten met de Universiteit van Amsterdam en beschikken over een eigen opleidingsinstituut voor advocaten: het Gerard Hamer Instituut.