Golf element goud | Cleerdin & Hamer

Kantoorgeschiedenis

Vijfenveertig jaar Cleerdin & Hamer Advocaten

Cleerdin & Hamer Advocaten bestaat in 2023 vijfenveertig jaar. Het kantoor dat ooit begon als Advokatenkollektief De Pijp is met meer dan 45 advocaten en met meer dan 15 specialisaties verspreid over 4 vestigingen enorm gegroeid. In de kern is echter niet veel veranderd: het uitgangspunt is nog steeds dat iedere cliënt de beste rechtsbijstand mag verwachten. Hoewel de diverse praktijken van het kantoor noodzakelijkerwijs waar mogelijk commerciëler zijn ingericht, wordt nog steeds met mens en macht in de toevoegingspraktijk gewerkt voor de cliënten die zich anders in tal van procedures geen rechtsbijstand kunnen veroorloven.

Rechtsbijstand op maat en met overtuiging

Die rechtsbijstand wordt in alle gevallen op maat en met overtuiging geleverd. Ondanks dat het werk in de advocatuur in verregaande mate wordt gedigitaliseerd, bestaan de tijdrovende werkzaamheden van de advocaten hoofdzakelijk nog altijd uit het schrijven van adviezen, brieven en pleitnota’s en het bezoeken van cliënten en aanwezig zijn op zittingen en bij verhoren. Het belangrijkste is dat alle advocaten van Cleerdin & Hamer altijd bezig zijn met de inhoud en de kwaliteit van het werk dat ze afleveren. Zo bezien is in de afgelopen vijfenveertig jaar ook weer niet zo heel veel veranderd.

Contact opnemen

Heeft u advies nodig? Heeft u vragen? Neemt u dan vooral contact met ons op.

40 jaar symposium foto 1 | Cleerdin & Hamer Advocaten

Specialisten

Symposium “Ontwikkelingen in de rechtsbijstand”

Deze beknopte biografie is uitgegeven in het kader van het symposium “Ontwikkelingen in de rechtsbijstand” dat op vrijdag 28 september 2018 in de Rode Hoed te Amsterdam is gehouden ter ere van het veertigjarig bestaan van Cleerdin & Hamer Advocaten en ter herinnering aan Gerard Hamer die tien jaar geleden op 29 december 2008 is overleden.

Golf element goud | Cleerdin & Hamer

Cleerdin & Hamer 1978 – 2018