Over Cleerdin & Hamer

Wij zijn specialisten. Ons uitgangspunt is dat een cliënt de best mogelijke juridische bijstand mag verwachten. Dat kan alleen als de advocaat gefocust is op zijn specifieke vakgebied. Wij geloven niet in mensen die alles kunnen maar wel in mensen die alles kunnen dat binnen hun specialisme valt. Hieronder treft u meer informatie over Cleerdin & Hamer.

Meer over Cleerdin & Hamer

De relatie advocaat – cliënt is bij ons één op één. Een veelgehoorde klacht is dat een cliënt na het eerste gesprek afgescheept wordt met de jongste bediende. U doet zaken met uw advocaat. En niet met een u onbekende stagiaire. In die directe samenwerking tussen u en uw advocaat verschillen wij van sommige grotere kantoren.

Tarieven Cleerdin & Hamer

We hanteren scherpe tarieven . Dat is mogelijk omdat we alleen doen waar we goed in zijn en de kosten in de hand houden. We kiezen ervoor om de aankleding sober te houden. Wij investeren in kennis en mensen, niet in kroonluchters.

Hoe hoog het tarief is, hangt af van het soort zaak. Maar ook van uw advocaat en van u. Belt u ons gerust voor informatie.