Golf element blauw | Cleerdin & Hamer

Almere

Sinds 2006 is Cleerdin & Hamer gevestigd in Almere. Wij hebben destijds gekozen voor Almere, omdat Almere een jonge, ondernemende stad is. Sinds haar ontstaan is de stad snel gegroeid naar ruim 225.000 inwoners en er is nog steeds veel ruimte voor groei. Dat geldt ook voor ons kantoor. Inmiddels werken wij met 20 medewerkers op deze vestiging en staan wij op verschillende rechtsgebieden zowel de particuliere cliënt als ondernemers bij. Wij houden ons onder meer bezig met familierecht, scheidingsmediation, strafrecht, letselschade en arbeidsrecht. Ook werken wij nauw samen met de advocaten op onze andere vestigingen, dus ook voor die rechtsgebieden kun je in Almere terecht.

Cleerdin & Hamer is nauw betrokken bij de stad. Wij zijn gevestigd in het centrum van Almere en actief in diverse netwerken, zoals Almere City FC, Almere City Marketing, de VBA (Vereniging Bedrijvenkring Almere) en de Flevolandse Zakenvrouwen. Hierdoor hebben wij goede contacten met veel ondernemers uit de stad en korte lijnen met andere dienstverleners, zoals notarissen en financieel adviseurs.

Kortom, bent u als particuliere cliënt of ondernemer op zoek naar een betrokken advocaat met specialistische kennis in Almere of de omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U bent van harte welkom voor een nadere kennismaking op ons kantoor aan de Grote Markt 2.

Cleerdin & Hamer Advocaten Almere

Bezoekadres
Grote Markt 2
1315 JG Almere

T: 036 – 535 80 80
E: almere@cleerdin-hamer.nl

Onze advocaten in Almere