Anna Kevenaar | Cleerdin & Hamer Advocaten

“Anna is een harde werker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.”

Anna Kevenaar is sinds november 2023 als advocaat werkzaam bij Cleerdin & Hamer Advocaten op onze vestiging te Almere in de praktijkgroep Familierecht.

Zowel de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht als de master Privaatrecht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam heeft Anna succesvol behaald. Ze heeft haar masterscriptie binnen het Familierecht geschreven waarin onderzoek is gedaan naar vergoedingsvorderingen en de verjaring hiervan tussen ongehuwd samenwonenden.

Gedurende haar studie heeft Anna diverse nevenactiviteiten verricht: ze heeft bij twee advocatenkantoren praktijkervaring opgedaan en is bij de Rechtswinkel Utrecht juridisch adviseur geweest op de afdeling Personen- en Familierecht.

Anna is een harde werker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze benadert een situatie vanuit verschillende gezichtspunten en werkt samen met haar cliënt toe naar een constructieve oplossing. Daarnaast vindt Anna het belangrijk dat cliënten weten waar ze aan toe zijn en heeft directe en open communicatie dan ook hoog in het vaandel staan. Wanneer het nodig is staat ze haar cliënten in een procedure bij.