Jolene Groenestijn | Cleerdin & Hamer Advocaten

“Ondersteuning en rust bieden is essentieel in een periode die emotioneel en moeilijk kan zijn.”

Sinds 2019 ben ik werkzaam als advocaat binnen het personen- en familierecht.

In 2024 ben ik aspirant-lid geworden van de vFAS (Vereniging van Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators) en volg ik de driejarige specialisatieopleiding tot advocaat-scheidingsmediator.

Naast dat ik met veel plezier als advocaat werk ben ik ook docent aan de Universiteit van Amsterdam. In de bachelor Rechtsgeleerdheid verzorg ik een deel van het onderwijs in het eerstejaars vak Personen- en familierecht. De nieuwsgierigheid en kritische vragen van rechtenstudenten zijn niet alleen leuk, ze zorgen er ook voor dat mijn kennis altijd up to date moet zijn. Dat komt mijn werk als advocaat weer ten goede. Het is als advocaat belangrijk om kennis goed bij te houden. In het personen- en familierecht zijn er namelijk altijd ontwikkelingen en is er regelmatig nieuwe wetgeving.

Verder ben ik als bestuurslid verbonden aan de Gooische Advocaten Vereniging. Deze vereniging is opgericht voor advocaten die in het Gooi werken of woonachtig zijn. Met het bestuur van de vereniging organiseer ik met regelmaat bijeenkomst