“Mijn werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, gedrevenheid en daadkracht. Samen met u ga ik op zoek naar de juiste aanpak voor uw strafzaak, waarbij uw belang altijd voorop staat.”

Sinds 2019 ben ik werkzaam als strafrechtadvocaat bij Cleerdin & Hamer advocaten op onze vestiging in Almere. Daarvoor heb ik al geruime tijd ervaring opgedaan binnen het strafrecht. Zo heb ik enige tijd als juridisch medewerker gewerkt op de ZSM-afdeling in Amsterdam en heb ik deelgenomen aan het Project Gerede Twijfel onder leiding van prof. Peter van Koppen. Een half jaar lang onderzocht ik een complexe strafzaak waarin mogelijk sprake was van een gerechtelijke dwaling.

Daarnaast heb ik mij gedurende anderhalf jaar op vrijwillige basis ingezet als juridisch adviseur in diverse Penitentiaire Inrichtingen in Nederland voor de stichting Juridisch Spreekuur Gedetineerden. De ervaring die ik heb opgedaan kan ik goed gebruiken in mijn huidige werkzaamheden als advocaat.

Bij Cleerdin & Hamer advocaten houd ik mij bezig met strafzaken. Ik sta uitsluitend verdachten bij. U kunt bij mij terecht voor allerlei soorten strafzaken, groot of klein. Daarbij kunt u onder meer denken aan diefstal, geweldsmisdrijven als mishandeling, openlijke geweldpleging, moord of doodslag, maar ook druggerelateerde feiten, zedenzaken als ontucht en verkrachting, en overtredingen van de Wegenverkeerswet zoals rijden onder invloed.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, gedrevenheid en daadkracht. Samen met u ga ik op zoek naar de juiste aanpak voor uw strafzaak, waarbij uw belang altijd voorop staat.

Expertise

  • Strafrecht

Opleiding

  • Nederlands recht (specialisatie strafrecht) aan de Vrije Universiteit te Amsterdam