Advocatenkantoor Cleerdin & Hamer advocaten heeft de grootste strafrechtsectie van Nederland. Onze strafrechtadvocaten houden zich uitsluitend bezig met hun vakgebied.

Strafrechtadvocaten

De strafrechtsadvocaten van onze sectie strafrecht doen uitsluitend strafzaken. Hierdoor zijn zij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het terrein van het strafrecht. Door de omvang van onze strafsectie is er altijd een advocaat beschikbaar die voor u aan het werk kan. Indien nodig op korte termijn. Dat deze formule werkt, blijkt wel uit de forse groei van onze strafsectie, die inmiddels de grootste van Nederland is.

Die omvang maakt het mogelijk ons verder te specialiseren. Daardoor is er veel ervaring met alle mogelijke procedures. Van politierechterzaken tot megazaken met meerdere verdachten. Van zaken bij de rechtbank of in hoger beroep bij het gerechtshof tot cassaties bij de Hoge Raad.

Advocaten algemeen strafrecht en specialistisch strafrecht

Naast gedegen advocaten in het algemene strafrecht beschikken wij over specialisten op het gebied van jeugdstrafrecht, financieel-economisch strafrecht, internationaal strafrecht, uitlevering, overlevering en WOTS / WETS, verkeersstrafrecht, TBS-zaken en cassatieprocedures.

Wij hebben een advocatenkantoor in Amsterdam, Almere, Alkmaar en Rotterdam. Maar treden in het hele land op. Dus voor een goede strafrechtadvocaat bent u bij Cleerdin & Hamer Advocaten aan het juiste adres!

Strafrechtadvocaten actief binnen strafrechtwetenschap

Om onze kennis op het hoogst mogelijke niveau te houden, zijn onze advocaten actief binnen de strafrechtwetenschap. Zo wordt er geregeld gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften en geven meerdere advocaten les aan verschillende universiteiten en hogescholen. We hebben nauwe contacten met de Universiteit van Amsterdam en beschikken over een eigen opleidingsinstituut voor advocaten: het Gerard Hamer Instituut.

U staat centraal, wij staan voor u klaar

Wanneer u te maken krijgt met het strafrecht komt er ontzettend veel op u af. Dat geldt eens te meer wanneer u vast komt te zitten. Behalve de juridische kant van de zaak, staan onze advocaten voor u klaar bij alles wat daarbij op uw weg komt. Wij overleggen regelmatig met u over hoe wij u kunnen bijstaan en over de koers van uw verdediging. Uiteindelijk gaat het om u, en om uw zaak die met alle middelen die wij hebben tot een zo goed mogelijk einde moet worden gebracht.

Bijstand in een strafzaak nodig?

Heeft u vragen over bijstand in een strafzaak? Neem dan gerust contact op met één van onze strafrechtadvocaten voor een vrijblijvend advies. Daar hoeft u niet voor te betalen: pas wanneer u overtuigd bent en met ons verder wilt, worden er afspraken gemaakt over de financiën. Indien u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp, staan wij u ook op die basis bij.

 

Strafrecht advocaten