Jiska Veenstra | Cleerdin & Hamer Advocaten

“Collega’s en cliënten omschrijven mij als betrokken en doortastend. Met een actieve verdediging en oog voor detail zet ik mij in uw zaak in voor een juridisch zo goed mogelijk resultaat.”

Sinds 2015 ben ik werkzaam als advocaat binnen het strafrecht. De eerste jaren was dat bij verschillende kantoren in Amsterdam met een algemene rechtspraktijk. Dankzij deze veelzijdige praktijk heb ik ruime (proces)ervaring opgedaan binnen vooral het strafrecht, maar heb ik daarnaast ook civielrechtelijke- en bestuursrechtelijke kennis die vaak van pas komt wanneer rechtsgebieden elkaar overlappen. Denk aan weigeringen van VOG-aanvragen, of het opkomen tegen IVR/EVR-registraties bij bijvoorbeeld verdenking van frauduleus handelen.

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Cleerdin & Hamer advocaten op onze vestiging in Almere. Indien nodig kan ik ook afreizen naar een van de andere kantoren.

Bij Cleerdin & Hamer houd ik mij bezig met allerlei soorten strafzaken. Voorbeelden hiervan zijn diefstal, geweldsmisdrijven als mishandeling of openlijke geweldpleging, maar ook druggerelateerde feiten en zedenzaken als ontucht of verkrachting.

Als verkeersrechtspecialist sta ik daarnaast ook veel mensen bij die worden verdacht van overtredingen van de Wegenverkeerswet zoals snelheidsovertredingen of rijden onder invloed. Als uw rijbewijs door de politie is ingevorderd, bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik sta uitsluitend verdachten bij. Of u nu bent uitgenodigd voor verhoor, aangehouden op het politiebureau, vastzit in een Huis van Bewaring of Penitentiaire inrichting; in elke fase van het strafproces kan ik u bijstaan en adviseren

Dit geldt ook voor minderjarigen en jongvolwassenen. Ik ben ervaren jeugdrechtadvocaat en strijd voor hun belangen op het moment dat zij in aanraking komen met politie.

Collega’s en cliënten omschrijven mij als betrokken en doortastend. Met een actieve verdediging en oog voor detail zet ik mij in uw zaak in voor een juridisch zo goed mogelijk resultaat.

Naast Nederlands en Engels spreek ik Spaans.