Roos Copper | Cleerdin & Hamer Advocaten

“Als advocaat bewaar ik de rust en zoek ik met je naar een geschikte oplossing.”

Bij Cleerdin & Hamer houd ik mij bezig met het familierecht.

In het familierecht kunnen de emoties hoog oplopen. Als advocaat is het belangrijk om de rust te bewaren in een zaak en te zoeken naar een geschikte oplossing, die past bij de situatie. Iedere zaak vereist iets anders, familierecht is maatwerk. Mede door mijn empathisch vermogen ben ik in staat om met jou te ontdekken welke oplossing het beste past bij jullie situatie en het maken van afspraken daarover in goede banen te leiden.

Als advocaat behandel ik verschillende soort zaken binnen het personen- en familierecht. Ik richt mij voornamelijk op zaken waar kinderen bij betrokken zijn. Hieronder vallen zaken, die zien op erkenning, omgang, gezag en alimentatie. Ook adviseer ik bij geschillen, die betrekking hebben op verhuizingen binnen Nederland of naar het buitenland. In zaken waar kinderen bij betrokken zijn, is het van groot belang dat er duidelijke, werkbare en duurzame afspraken worden gemaakt. Samen zullen wij daar naar op zoek gaan. Dit doe ik bij voorkeur in onderling overleg, en daar waar dat niet mogelijk is in een procedure.

Naast de bovengenoemde zaken houd ik mij ook bezig met echtscheidingen, partneralimentatie en andere gerelateerde zaken.