Yardèn Nieboer | Cleerdin & Hamer Advocaten

“Met mijn actieve proceshouding, toegankelijkheid en met mijn kennis van zaken zal ik u optimaal bijstaan en adviseren.”

Het is voor mij heel belangrijk dat u zich optimaal vertegenwoordigd voelt gedurende het volledige strafproces. Ik zal altijd mijn uiterste best doen om uw belangen te behartigen en om het maximale uit een zaak te halen. Mijn uitstekende (juridische) vaardigheden zijn een randvoorwaarde om mijn werk goed te doen. Mijn overtuigingskracht samen met mijn mensenkennis vormen een ijzersterke combinatie, die ik voor u wil inzetten. Uw zaak is bij mij in goede handen.

Ik ben sinds 2021 werkzaam bij Cleerdin & Hamer advocaten. Ik ben cum laude afgestudeerd in het strafrecht aan de Universiteit Utrecht, waar ik ook meerdere honours programma’s volgde. Vanaf 2013 was ik werkzaam bij het Openbaar Ministerie op verschillende afdelingen en met verschillende specialisaties, zoals bij de ZSM, het Functioneel Parket en ook bij meerdere Internationaal Rechtshulpcentra. Mijn ruime ervaring bij het Openbaar Ministerie wil ik in uw voordeel inzetten.
Bij Cleerdin & Hamer advocaten houd ik me uitsluitend bezig met strafzaken, zoals diefstallen, geweldsincidenten, drugszaken en zedenzaken. In het bijzonder ben ik gespecialiseerd in internationale strafzaken. Internationaal strafrecht vind ik een heerlijke specialisatie, omdat het enorm actueel en in beweging is. Ik zie dat opsporingsonderzoeken steeds vaker over de grens gaan, en ik zie welke problematiek dat met zich meebrengt, vooral voor de belangen van de verdachte. Vanwege mijn ervaring weet ik waar er kansen liggen.

Als uw zaak een internationale component heeft, bent u bijvoorbeeld aangehouden in of voor het buitenland, loopt er een strafzaak tegen u in het buitenland of bent u daar veroordeeld, dan ben ik de expert die u zoekt.