Maud Koper | Cleerdin & Hamer Advocaten

“Maud is een doortastende advocaat, die zich inleeft en stevig inzet voor de belangen van de cliënt.”

Maud is sinds 2023 werkzaam bij Cleerdin & Hamer advocaten op onze vestiging in Amsterdam.

Na haar bachelors criminologie en rechten aan de Universiteit Leiden, heeft Maud een master Strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Tijdens deze master heeft zij zich gespecialiseerd in het militaire straf- en tuchtrecht.

Verder heeft zij onder meer werkervaring opgedaan bij het Openbaar Ministerie en verschillende gerenommeerde advocatenkantoren. Ook heeft Maud juridisch advies gegeven bij de rechtswinkel en is zij werkzaam geweest voor Stichting Juridisch Spreekuur Gedetineerden. Maud is zelf sinds 2019 ook verbonden aan Defensie als reservist bij de Koninklijke Marine Reserve. Voordat ze zich aansloot bij ons kantoor, is ze een jaar lang fulltime projectofficier geweest en heeft daarmee de nodige ervaring om militaire cliënten goed bij te kunnen staan.

Na het cum laude afstuderen van haar studie is Maud als student-stagiaire werkzaam geweest bij Cleerdin & Hamer Advocaten. Maud is gespecialiseerd in militaire straf- en tuchtrechtzaken en houdt zich ook bezig met commune strafzaken.

Maud is een doortastende advocaat, die zich inleeft en stevig inzet voor de belangen van de cliënt. Maud werkt nauwkeurig en stelt laagdrempelig contact met cliënten voorop.