Cor de Lange | Cleerdin & Hamer Advocaten

“Maar bovenal vindt hij het leuk om met mensen te werken. En dat is nou precies waar het om draait in het arbeidsrecht.”

Cor de Lange leerde ooit als stagiair de kneepjes van het vak bij Cleerdin & Hamer Advocaten. Sinds 1997 werkt hij als advocaat. Nu is hij weer terug bij het kantoor waar het allemaal begon. Bij Cleerdin & Hamer is Cor specialist in het arbeidsrecht en alles wat bij arbeidszaken komt kijken. Hij adviseert werkgevers (van klein tot middelgroot), zelfstandige ondernemers, bestuurders én werknemers in verschillende branches. Hij onderscheidt zich door zijn kennis en ervaring, maar ook door zijn energieke en praktische werkwijze. Als echte teamspeler onderhoudt hij met de meeste cliënten een langdurige werkrelatie.

Bij Cor zijn zaken als ontslag, concurrentiebedingen, reorganisaties, flexibele arbeidsrelaties en cao-gerelateerde vraagstukken in vertrouwde handen. Volgens Cor is arbeidsrecht nooit saai, maar altijd in beweging. Cor zit dan ook bovenop de ontwikkelingen in het arbeidsrecht, zoals de nieuwe privacywetgeving (AVG). Als geen ander kan hij organisaties adviseren en begeleiden op het gebied van privacy. Bijvoorbeeld door het geven van inspirerende workshops of in-house trainingen. Maar bovenal vindt hij het leuk om met mensen te werken. En dat is nou precies waar het om draait in het arbeidsrecht.