Rosa Coene | Cleerdin & Hamer Advocaten

“De werkwijze van Rosa kenmerkt zich door een daadkrachtige aanpak en een hoge mate van betrokkenheid. In haar werk staan de belangen van haar cliĆ«nten te allen tijde centraal.”

Rosa Coene is als advocaat verbonden aan Cleerdin & Hamer Advocaten te Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in asiel- en regulier vreemdelingenrecht.

Rosa is afgestudeerd in International Migration and Refugee Law en Staats- en Bestuursrecht. Daarmee is zij expert op het gebied van zowel nationaal als Europees en internationaal migratierecht. Voordat zij advocaat werd, deed Rosa al werkervaring op binnen het vreemdelingenrecht. Zo werkte zij onder meer als juridisch consultant bij VluchtelingenWerk Nederland, was zij als student-onderzoeker verbonden aan de Migration Law Clinic en liep zij stage bij een advocatenkantoor gespecialiseerd in het vreemdelingenrecht.

De werkwijze van Rosa kenmerkt zich door een daadkrachtige aanpak en een hoge mate van betrokkenheid. In haar werk staan de belangen van haar cliƫnten te allen tijde centraal.