Marijke Jongste | Cleerdin & Hamer Avocaten

“CliĆ«nten waarderen haar doortastendheid, scherpe blik, duidelijke communicatie, meedenkendheid, onderhandelingscapaciteiten en empathie.”

Marijke Jongste is sinds 2012 werkzaam als advocaat en sinds februari 2018 bij Cleerdin & Hamer advocaten te Amsterdam. Na enkele jaren werkzaam geweest te zijn bij de Universiteit van Amsterdam heeft Marijke gekozen voor de advocatuur waar zij zich heeft toegelegd op de algemene civiele praktijk, met als specialisatie arbeids- en vastgoedrecht.

Marijke heeft ruime praktijkervaring met vele aspecten van het arbeids- en vastgoedrecht zoals ontslagzaken, het adviseren over arbeidsvoorwaarden, privacy op de werkvloer, de statutair directeur, onrechtmatige werknemersconcurrentie, fraude, non-conformiteit, bouw- en huurgeschillen. In het vastgoedrecht hebben VvE-geschillen haar bijzondere interesse.

Cliƫnten waarderen haar doortastendheid, scherpe blik, duidelijke communicatie, meedenkendheid, onderhandelingscapaciteiten en empathie. Als pragmatisch advocaat probeert Marijke kostbare procedures te voorkomen en een oplossing buiten rechte te vinden. Indien nodig schroomt zij een gang naar de rechtbank niet.

Marijke werkt vanuit de vestiging Amsterdam, maar pakt ook zaken op vanuit de kantoren te Rotterdam en Almere. Heeft u een vraag of loopt u ergens tegenaan? Neem dan gerust contact met haar op.