Sarah Linck | Cleerdin & Hamer Advocaten

‘Ik ben flexibel, sociaal en bovenal doortastend: Ik bijt me vast en laat pas los als het geregeld is’

Sinds 2023 ben ik werkzaam bij Cleerdin & Hamer Advocaten. Voor ik begon als advocaat, heb ik werkervaring opgedaan bij het Openbaar Ministerie. In eerste instantie werkte ik als jurist bij het Internationaal Rechtshulpcentrum aan overleveringszaken, waarna ik ben overgestapt naar het ressortsparket (het Openbaar Ministerie in hoger beroep).

Mijn ervaring met complexe zaken bij het Openbaar Ministerie is van enorme waarde voor mijn werk als advocaat bij Cleerdin & Hamer. Naast de juridische kennis, komen ook de wetenschap van het functioneren van het Openbaar Ministerie als organisatie en de contacten die ik daar heb opgedaan uitstekend van pas.

Bij Cleerdin & Hamer houd ik me bezig met ‘normale’ strafzaken (zoals geweldsdelicten, diefstallen en drugszaken), maar ook met internationale strafzaken. Hieronder vallen met name overleverings- en uitleveringszaken en strafovernameprocedures (zogenaamde WETS- en WOTS-procedures). Mocht u in het buitenland worden gezocht of daar al een straf opgelegd hebben gekregen, dan zal ik u goed kunnen bijstaan.

Mijn karakter laat zich omschrijven als flexibel, sociaal en doortastend. Ik laat mij niet snel uit het veld slaan en vind het belangrijk om alles uit een zaak te halen. Ik kan snel en strategisch nadenken, waardoor ik makkelijk kansen zie in zaken.

Hiernaast vind ik het door mijn sociale aard ontzettend belangrijk om goed en
prettig contact met mijn cliënten te hebben. Ik zie mijn werk als een samenwerking tussen mij en mijn cliënt: hoe beter onze samenwerking functioneert, hoe gunstiger de uitkomst van uw zaak zal zijn.