Lisa Bosscher | Cleerdin & Hamer Advocaten

“Dé advocaat bestaat niet, maar volgens cliënten ben ik geen typische advocaat”

De reden dat ik advocaat wilde worden, is mijn sterke gevoel voor rechtvaardigheid, mijn interesse voor mensen, bedrijven en het vinden van oplossingen. Volgens sommige cliënten zou ik geen “typische” advocaat zijn. Dé advocaat bestaat natuurlijk niet, maar kennelijk – althans dat is mijn interpretatie – bestaat er soms een zeker beeld over advocaten, misschien door berichten in de media, en heb ik dat beeld (overigens onbewust) niet bevestigd.

Ik hou me graag bezig met het arbeidsrecht. Wat mij hierin aanspreekt is de grote relevantie er van voor vrijwel iedereen, het verschil dat je als advocaat kunt maken voor werkgevers en werknemers, en het dynamische karakter van het rechtsgebied. Ik heb ruime ervaring in adviseren, procederen en onderhandelen in opdracht van zowel werkgevers als werknemers. De zaken die ik behandel gaan bijvoorbeeld over ontslagrecht, arbeidsongeschiktheid, werkgeversaansprakelijkheid, cao-recht, arbeidsvoorwaarden en overgang van onderneming. Ik heb de specialisatieopleiding voor arbeidsrecht afgerond en ben lid van de specialisatievereniging voor arbeidsrechtadvocaten.

Daarnaast heb ik veel ervaring in het vastgoedrecht. Zo adviseer ik cliënten bijvoorbeeld in contractuele vastgoedgeschillen over koopovereenkomsten, verborgen gebreken en verbouwingen van onroerend goed. Ook procedeer ik regelmatig.

Graag begeleid ik u of uw onderneming bij het vinden van de beste oplossing voor arbeidsrechtelijke of vastgoedrechtelijke vraagstukken. Ik luister goed, ben betrokken bij de belangen van cliënten, communiceer helder, werk efficiënt en maak duidelijke afspraken.