Laura Metselaar | Cleerdin & Hamer Advocaten

“De werkwijze van Laura kenmerkt zich door doelgerichtheid, doorzettingsvermogen en slagvaardigheid. Dit alles om het beste resultaat voor haar cliënten te bereiken.”

Na reeds diverse jaren werkzaam te zijn geweest op onze vestiging in Alkmaar, is Laura Metselaar sinds 2020 als advocaat verbonden aan Cleerdin & Hamer Advocaten te Amsterdam.

Laura heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Door de succesvolle afronding van haar Master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk kunt u bij Laura terecht voor diverse (algemene) zaken binnen de civiele rechtspraktijk, waarbij zij zich in het bijzonder bezighoudt met vastgoedrecht (o.a. huur/verhuur en koop/verkoop) en het arbeidsrecht. Hierbij behartigt zij de belangen van zowel particulieren als (kleinere) bedrijven.

De werkwijze van Laura kenmerkt zich door doelgerichtheid, doorzettingsvermogen en slagvaardigheid. Dit alles om zo nauwkeurig mogelijk het beste resultaat voor haar cliënten te bereiken, zowel in haar adviserende rol als tijdens de belangenbehartiging bij een eventuele gerechtelijke procedure.