Jan Hoek | Cleerdin & Hamer Advocaten

“Jan staat bekend om zijn korte en duidelijke lijnen, goede bereikbaarheid en betrokkenheid.”

Mr. J.N. (Jan) Hoek heeft rechten gestudeerd in Leiden en heeft daar de master straf- en strafprocesrecht met goed gevolg afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij gewerkt in de gehandicaptenzorg en met LVB-jongeren (Licht Verstandelijke Beperking). Ook heeft hij in die periode tentamentrainingen materieel en formeel strafrecht verzorgd voor studenten.

Daarna is Jan Hoek begonnen in de advocatuur. Hij heeft ervaring opgedaan als advocaat in Den Haag en omstreken en is aldaar bij de Jonge Balie actief geweest in diverse commissies. Nadien heeft hij zich aangesloten bij ons kantoor. Jan werkt bij ons (voornamelijk) vanuit de vestiging Rotterdam en voert een algemene strafpraktijk. Ook behandelt hij jeugdstrafzaken.

Jan heeft altijd al de liefde gevoeld voor het strafrecht en realiseert zich dat het een voorrecht is om advocaat te mogen zijn. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid als raadsman dan ook zeer serieus en is zich ervan bewust dat gedegen juridische bijstand essentieel is voor de burger die verwikkeld raakt in een strafprocedure. Daarom doet hij er alles aan om voor zijn cliënt het maximale uit een zaak te halen en hem of haar van A tot Z met volle inzet te begeleiden. Jan staat in dat verband bekend om zijn korte en duidelijke lijnen, een goede bereikbaarheid en zijn betrokkenheid in elke zaak waarin hij bijstand verleent.