Bianca Hampsink | Cleerdin & Hamer Advocaten

“Bianca haar werkwijze kenmerkt zich door duidelijke afspraken vooraf over de strategie, risico’s en kosten en door een doelgerichte en efficiënte aanpak”

Bianca Hampsink is in 2012 beëdigd als advocaat en sinds juli 2016 werkzaam bij Cleerdin & Hamer advocaten te Amsterdam.

Bianca heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. In 2010 heeft zij de Master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk alsmede de Master Arbeidsrecht succesvol afgerond.

Na het voltooien van haar studie is Bianca in binnen- en buitenland werkzaam geweest in de bankenwereld. In 2012 heeft zij de overstap naar de advocatuur gemaakt en sinds die tijd heeft zij zich beziggehouden met de civiele rechtspraktijk. In haar dagelijkse praktijk richt zij zich op het adviseren en in gerechtelijke procedures bijstaan van zowel particulieren als bedrijven. Dit hoofdzakelijk op het gebied van het arbeidsrecht, ambtenarenrecht en huurrecht. Haar werkwijze kenmerkt zich door duidelijke afspraken vooraf over de strategie, risico’s en kosten en door een doelgerichte en efficiënte aanpak.

In 2019 heeft Bianca de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie – cum laude – afgerond. Bianca is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA).

Bianca is Local Partner van onze vestiging Amsterdam.