Home » Arbeidsrecht » Arbeidsrecht advocaat

Arbeidsrecht advocaat

Een advocaat arbeidsrecht van Cleerdin & Hamer geeft antwoorden op vragen over ontslag, functiewijziging, re-integratie en ontbinding van uw arbeidsovereenkomst.

Ontslag aanvechten

Arbeidsrecht heeft haast. Wanneer u bijvoorbeeld uw ontslag wilt aanvechten, dan moet binnen twee maanden hierover een procedure aanhangig worden gemaakt. Als deze termijn is verstreken, is in beginsel niets meer mogelijk. Daarbij spelen er grote belangen en vaak ook emoties. Wie niet goed weet waar hij mee bezig is bij het aanvechten van het ontslag, loopt het risico veel te verliezen. Daarom is er maar één kans om dit goed te doen.

Juist die dynamiek, tactiek en dat initiatief maken arbeidsrecht, voor ons als arbeidsrecht advocaat, tot het mooiste en spannendste rechtsgebied. Voor u is dat – en dat realiseren wij ons terdege – geheel anders.

Onze taak als arbeidsrecht advocaat

Onze taak als arbeidsrecht advocaat is om voor u helder te krijgen wat er mogelijk is met betrekking tot uw ontslag. De focus ligt op de mogelijkheden voor u. In overleg met u maken wij een concreet plan en dat voeren wij uit.

Onze arbeidsrecht advocaten staan bedrijven, particulieren en organisaties bij. Wij hebben een kantoor in Amsterdam, Almere en Rotterdam. Zoekt u een arbeidsrecht advocaat in Almere, Amsterdam of Rotterdam, de advocaten arbeidsrecht van Cleerdin & Hamer Advocaten staan u graag bij!