Vastgoedrecht

Vastgoed behelst huur en verhuur, koop en verkoop, onteigening, vergunningenkwesties en aanneming voor alle soorten panden: bedrijfsruimtes, woningen, winkels, horeca- en kantoorruimtes, maar ook woonboten en percelen grond.

 

Bij koop of huur van onroerend goed staat vaak veel op het spel. Als specialisten in vastgoedrecht kennen wij de regels.

 

Gespecialiseerde advocaten vastgoedrecht

Bij Cleerdin & Hamer Advocaten hebben wij grondige kennis van koop en verkoop van woningen, winkels, horeca- en kantoorruimtes, woonboten en percelen grond. Maar ook over huur en verhuur daarvan, over aannemingsovereenkomsten en zaken als bouw- en horecavergunningen en burenrecht. Speciale expertise is er op het gebied van verenigingen van eigenaars (VvE’s).

 

Waar u ook expertise in zoekt in het vastgoedrecht, bij Cleerdin & Hamer Advocaten vindt u de juiste advocaat vastgoedrecht!

 

Werkwijze advocaat vastgoedrecht

Onze vastgoedsectie werkt voor ondernemers en particulieren. Door onze specialistische kennis kunnen wij vragen die u bezighouden snel beantwoorden.

 

Wij werken resultaatgericht. Wij geven u een concreet advies in duidelijke taal. Heeft u een geschil, dan werken wij in overleg met u aan de beste oplossing daarvan. Als het kan door onderhandelen, maar als het moet door procederen. Dat is ons vak en daar hebben wij plezier in.

 

Uit onderzoek weten wij dat onze cliënten een goede prijs-kwaliteitverhouding op prijs stellen. Wij maken duidelijke afspraken over de prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Als procederen onvermijdelijk is, maken wij vooraf een inschatting van uw kansen en van de kosten van een procedure.

 

Goede bereikbaarheid van uw vastgoedrecht advocaat

Heel belangrijk vinden onze cliënten ook de bereikbaarheid van hun advocaat. Dat houden wij ook continu in het oog. Wij hechten aan korte lijnen en direct contact: per telefoon, e-mail of natuurlijk in een persoonlijk gesprek op kantoor.

 

Onze vastgoedrechtspecialisten staan voor u klaar. Cleerdin & Hamer Advocaten heeft een kantoor in Amsterdam, Almere, Alkmaar en Rotterdam waar een vastgoedrecht advocaat voor u klaar staat!

 

Kijk voor meer informatie op onze eigen website over vastgoedrecht: http://www.vastgoedrecht.nu/.

‹ terug
Heeft u nog vragen?
CH Logo
Voor vragen of voor maken van een afspraak!

vastgoedrecht advocaten

Jeroen Spoor
CH Logo

Jeroen Spoor

Vastgoedrecht, Horecarecht & Ondernemingsrecht
Marieke Danel
CH Logo

Marieke Danel

Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht & Vastgoedrecht
Bianca Hampsink
CH Logo

Bianca Hampsink

Arbeidsrecht & Vastgoedrecht
Joost Knaap
CH Logo

Joost Knaap

Arbeidsrecht & Vastgoedrecht