Vastgoedrecht2024-02-27T12:28:36+02:00
Golf element goud | Cleerdin & Hamer

Civiel recht

Vastgoedrecht

Het vastgoedrecht omvat een breed scala aan juridische aspecten, waaronder huur en verhuur, koop en verkoop, VvE-vraagstukken, vergunningskwesties en aanneming van werk voor allerlei soorten panden. Of het nu gaat om bedrijfsruimtes, woningen, winkels, horeca- en kantoorruimtes, woonboten of percelen grond, onze vastgoedrechtadvocaten bij Cleerdin & Hamer Advocaten beschikken over grondige kennis van de relevante wet- en regelgeving om u bij te staan in vraagstukken omtrent vastgoedrecht.

Resultaatgerichte aanpak

Onze vastgoedsectie werkt zowel voor ondernemers als particulieren. Met onze specialistische kennis kunnen wij uw vragen snel beantwoorden en u voorzien van een concreet advies in begrijpelijke taal. Of het nu gaat om het opstellen van contracten, het adviseren bij non-conformiteit of het begeleiden van geschillen, onze aanpak is resultaatgericht en op maat gemaakt voor uw specifieke situatie.

Onderhandelen of procederen

Heeft u een geschil met betrekking tot vastgoed? Dan werken wij in nauw overleg met u aan de best mogelijke oplossing. Ons doel is om, indien mogelijk, conflicten op te lossen door middel van onderhandelingen. Mocht procederen onvermijdelijk zijn, dan zullen wij u deskundig vertegenwoordigen in de rechtbank. Voordat we aan een procedure beginnen, maken we duidelijke afspraken over de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Vastgoedrechtspecialisten

Bij Cleerdin & Hamer Advocaten beschikken we over vastgoedrechtspecialisten met ervaring in complexe vastgoedvraagstukken. Onze advocaten zijn gevestigd in Amsterdam, Almere, Rotterdam en Hilversum, zodat we u door heel Nederland van dienst kunnen zijn. Of het nu gaat om een juridisch advies, het opstellen van overeenkomsten of het vertegenwoordigen in een gerechtelijke procedure, wij staan voor u klaar met onze expertise en toewijding aan het vastgoedrecht.

Neem contact op

Heeft u vragen over vastgoedrechtelijke kwesties? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vastgoedrechtspecialisten. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u bij te staan in alle aspecten van het vastgoedrecht. Bij Cleerdin & Hamer Advocaten zijn uw belangen in goede handen.

Meer informatie vastgoedrecht
Contact opnemen

Heeft u advies nodig? Heeft u vragen? Neemt u dan vooral contact met ons op.

Golf element goud | Cleerdin & Hamer

Vastgoedrecht specialisten

Golf element goud | Cleerdin & Hamer

Vastgoedrecht blogs

Ga naar de bovenkant