Golf element goud | Cleerdin & Hamer

Handel, transport
en Logistiek

Verkeersstrafrecht transport en logistiek

Beroepschauffeurs lopen een groot risico om met het verkeersstrafrecht te maken te krijgen, omdat zij dagelijks vele uren aan het verkeer deelnemen. De gevolgen van een ongeval waarbij bijvoorbeeld een trekker met oplegger is betrokken, zijn vaak enorm. Zo’n ongeval is nagenoeg altijd voor alle betrokkenen een traumatische ervaring. Daarom is het goed als een chauffeur in de sector transport, vervoer en logistiek van de beste, in het verkeersstrafrecht gespecialiseerde, rechtsbijstand gebruik kan maken. Dat is in zo’n geval namelijk het laatste waarover je je zorgen moet maken.

Onze verkeersstrafrechtsectie verleent al jaren rechtsbijstand aan de grootste transportondernemingen van Nederland. Wij bevinden ons daarom middenin de distributie en logistieke keten. Bij goed en veilig transport hoort wat ons betreft gespecialiseerde rechtsbijstand.

Contact opnemen

Heeft u advies nodig? Heeft u vragen? Neemt u dan vooral contact met ons op.

Transport, vervoer en logistiek

Wij verlenen bijstand aan beroepschauffeurs en transportondernemingen voorafgaand, tijdens en na afloop van (politie)verhoren en zittingen bij de rechtbank, het gerechtshof of de Hoge Raad. Ook staan wij ondernemingen bij in de logistieke keten n.a.v. een bedrijfsongeval (waar de inspectie SZW onderzoek doet).

Verkeersstrafrecht advocaat

Voor nadere informatie, of indien u juridische bijstand wilt van een specialist op het gebied van het verkeersstrafrecht kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Verkeersstrafrecht transport en logistiek | Cleerdin & Hamer Advocaten
Golf element goud | Cleerdin & Hamer

Handel, Transport en Logistiek specialisten