Verkeersstrafrecht

Op onze website http://www.verkeersstrafrecht.nl/ vindt u informatie over verkeersrecht en strafrecht ten behoeve van mensen die door het Openbaar Ministerie strafrechtelijk worden vervolgd voor een verkeersdelict.

 

Voorbeelden verkeersdelicten

Bijvoorbeeld, omdat zij ervan worden verdacht in het verkeer een delict te hebben gepleegd, zoals het besturen van een motorrijtuig onder invloed van alcohol, het plegen van een ernstige snelheidsovertreding of het veroorzaken van een verkeersongeval met ernstige gevolgen zoals zwaar lichamelijk letsel of zelfs de dood.

 

Deze website biedt informatie over de procedures en mogelijke gevolgen, en helpt u verder met zoeken.

 

Maak uw keuze voor meer informatie over verkeersstrafrecht:

 

Invordering rijbewijs: Wanneer kan de politie uw rijbewijs invorderen en welke regels zijn van toepassing? Wat kunt u doen om uw rijbewijs terug te krijgen?

Verkeersongeval: U wordt ervan beschuldigd dat door uw schuld een ernstig verkeersongeval is veroorzaakt. Wat voor gevolgen kan dat hebben en hoe kunt u zich tegen deze beschuldiging verweren?

Overige verkeersdelicten: Rijden onder invloed van alcohol of drugs, excessieve snelheidsovertredingen, doorrijden na een aanrijding, het veroorzaken van gevaar op de weg. Wanneer is hier sprake van?

Advocaten: Wat kan een advocaat voor u betekenen en hoe zit het met de financiën? Hoe vindt u een in het verkeersstrafrecht gespecialiseerde advocaat?

CBR: Naast de strafrechtelijke invordering kan ook het CBR het rijbewijs, al of niet tijdelijk, ongeldig verklaren. Wat kunt u nu doen?

‹ terug
Heeft u nog vragen?
CH Logo
Heeft u nog vragen neem gerust contact op met ons!

Onze Tweets

Volg @cleerdinhamer op twitter.

verkeersstrafrecht advocaten

Geert-Jan Kruizinga
CH Logo

Geert-Jan Kruizinga

Strafrecht, Jeugdrecht, Verkeersstrafrecht & Bijstand benadeelde partij
Chana Grijsen
CH Logo

Chana Grijsen

Strafrecht, Cybercrime, Verkeersstrafrecht, Jeugdrecht & Cassatie
Inge Raterman
CH Logo

Inge Raterman

Strafrecht, Ontnemingsrecht,Jeugdrecht, Penitentiair recht & Verkeersstrafrecht
Rick van Leusden
CH Logo

Rick van Leusden

Strafrecht, Verkeersstrafrecht & Casssatie