Golf element goud | Cleerdin & Hamer

Cassatie

Onze cassatieadvocaten

Gespecialiseerde cassatieadvocaten

Bij Cleerdin & Hamer advocaten hebben drie advocaten zich in de cassatieprocedure gespecialiseerd. Onze specialisten zijn Desiree de Jonge, Rick van Leusden en Dirk Dammers. Onze cassatieadvocaten werken vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Almere en Rotterdam. Met z’n drieën vormen zij een goed op elkaar ingespeeld team. Ook zijn wij gewend om met twee paar ogen naar een cassatiezaak te kijken.

Waarom doen wij dat? Omdat de cassatieprocedure voor u de laatste mogelijkheid is om een uitspraak in het strafrecht, waar u ontevreden mee bent, (gedeeltelijk) ongedaan te krijgen. En het is onze ervaring dat je bij het beoordelen en bespreken van een cassatiezaak met elkaar tot vernieuwende inzichten komt. Zo is menig succesvol middel bij ons ‘geboren’.

Beoordelen mogelijkheden cassatie

Het beoordelen van de mogelijkheden in cassatie is een hele precieze klus. En het kan daarom zeker niet door iedere advocaat worden gedaan. Mede dit is de reden dat er plannen zijn om in de nabije toekomst nog maar een beperkt aantal gespecialiseerde advocaten toe te staan, om de cassatieprocedure bij de Hoge Raad te mogen voeren. Een cassatieadvocaat moet oog hebben voor detail en goed op de hoogte zijn van de (formele) regels. Vervolgens ook de ontwikkelingen in de rechtspraak op de voet volgen. Samengevat: bij Cleerdin & Hamer Advocaten is voor al die punten aandacht en wij houden elkaar scherp.

Ondernemingsrecht - onderneming als verdachte - Onze cassatieadvocaten | Cleerdin & Hamer Advocaten

Kosten cassatieprocedure

Wij bekijken en beoordelen iedere strafzaak met twee paar ogen. En uiteraard met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

Dit betekent wel dat wij in principe alleen op betalende basis rechtsbijstand verlenen in de cassatieprocedure. In ieder geval in de fase waarin wij beoordelen of er mogelijkheden in uw zaak zijn om in cassatie over te klagen. Wij hanteren in de adviesfase vaste tarieven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.