In 2006 heeft Cleerdin & Hamer haar derde vestiging geopend in Almere. Wij hebben gekozen voor Almere, omdat Almere een jonge, ondernemende stad is. Sinds haar ontstaan is de stad snel gegroeid naar ruim 200.000 inwoners en meer dan 18.000 ondernemingen en er is nog steeds veel ruimte voor groei. Dat geldt ook voor ons kantoor. Inmiddels werken wij met 18 medewerkers op deze vestiging en staan wij op velerlei rechtsgebieden zowel de particuliere cliënt als ondernemers bij, van zzp’ers tot groot MKB.

Cleerdin & Hamer is nauw betrokken bij de stad. U vindt ons centraal in de stad pal achter het station Almere Centrum en wij zijn actief in diverse netwerken, zoals Almere City FC, Almere City Marketing, de VBA (Vereniging Bedrijvenkring Almere) en de Flevolandse Zakenvrouwen. Hierdoor hebben wij goede contacten met veel ondernemers uit de stad en korte lijnen met andere dienstverleners, zoals notarissen en financieel adviseurs. Voor onze zakelijke cliënten en de verschillende netwerken verzorgen wij daarnaast regelmatig (kosteloze) workshops en seminars. Tot slot komen de meeste advocaten uit de regio, waardoor wij als geen ander weten wat er in de stad speelt.

Kortom, bent u als particuliere cliënt of ondernemer op zoek naar een betrokken advocaat met specialistische kennis in Almere of de omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U bent van harte welkom voor een nadere kennismaking op ons kantoor aan de Landdrostdreef 100 (Rabotoren).

  • Ma t/m Vrij: 09:00 t/m 18:00
  • almere@cleerdin-hamer.nl
  • Landdrostdreef 100, 1314 SK Almere
  • Tel: 036 – 53 58 080

    Logo Cleerdin & Hamer