Home » Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht

Het uitgangspunt van een ondernemingsrecht advocaat van Cleerdin & Hamer Advocaten is het leveren van hoogwaardige juridische producten en adviezen. Die vervolgens aantoonbaar toegevoegde waarde hebben voor de cliënten. Bovendien zijn vanwege de lage overhead onze tarieven concurrerend. Prijsafspraken zijn ook mogelijk.

Pragmatisch en oplossingsgericht

Over het algemeen geldt dat de ondernemingsrecht advocaten bij Cleerdin & Hamer Advocaten een pragmatische en vooral ook oplossingsgerichte houding hebben. Daarnaast dient het resultaat in verhouding te staan tot de kosten.

Advocaten en juridisch adviseurs zeggen vaak wat niet mogelijk is. Ze benaderen een casus vanuit een negatieve invalshoek. Vanuit gevaren en risico’s. Voor u als ondernemer ligt dat natuurlijk anders. Innovaties, nieuwe producten, afzetmarkten en mogelijkheden in het algemeen zijn voor u het devies. Ons kantoor zegt u juist wat wèl mogelijk is.

Wij nemen u het juridische werk uit handen

Ons doel is dat u als ondernemer kunt doen waar u goed in bent, te weten ondernemen. Wij nemen u het juridische werk graag uit handen. We bezien altijd of er in redelijkheid een oplossing gevonden kan worden. Daarnaast geldt natuurlijk dat als er gevochten moet worden wij daar niet voor terugdeinzen. Uw belangen zijn daarbij ons enige belang.

Quickscan ondernemingsrecht

Ondernemers die al een tijdje bezig zijn, kunnen ons kantoor vragen een zogenaamde quick scan uit te voeren. Dit tegen een vooraf bepaald vast tarief. Alle hoofdcontracten en algemene voorwaarden zullen dan tevens bekeken worden door onze experts.

Onze werkwijze kan worden samengevat in de volgende statements:

  • Pragmatisch en oplossingsgericht, waarbij aantoonbare toegevoegde waarde voorop staat.
  • Accuraat en betrouwbaar.
  • Maatwerk en hoogwaardige dienstverlening binnen alle juridische disciplines.

Wat mag u verder van een ondernemingsrecht advocaat verwachten?

Ons kantoor werkt snel, gedegen en accuraat. Ook zijn onze adviezen kort, begrijpelijk en bondig. Uw (commerciële) belangen zijn ons belang en dus in goede handen.

Zzp'er: zelfstandige zonder personeel | Cleerdin & Hamer Advocaten

Daarvoor is wel vereist dat wij goede input en informatie hebben over uw onderneming. Een gesprek vooraf waarbij alle ins en outs aan bod komen is derhalve het startpunt.

Wij kunnen u met name van dienst zijn bij:

Ondernemingsrecht advocaten

Onze ondernemingsrecht advocaten werken snel, gedegen en accuraat. Adviezen zijn kort en begrijpelijk. Uw advocaat ondernemingsrecht vindt u bij Cleerdin & Hamer Advocaten. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Almere en Rotterdam.

Contact

Heeft u advies nodig? Heeft u vragen? Neemt u dan vooral contact met ons op.

Uw contactpersoon