Profiel

’Nikki is gedreven, doortastend en betrokken.
Alle zaken waar zij aan werkt krijgen haar volledige aandacht.

Nikki Alberts is sinds 2017 verbonden aan Cleerdin & Hamer Advocaten en vanaf juni 2021 werkzaam als juridisch medewerker voor de sectie strafrecht bij onze Amsterdamse vestiging.

In 2021 heeft zij haar Master Strafrecht aan de Vrije Universiteit afgerond. Tijdens haar studie heeft zij ervaring opgedaan bij twee strafrechtelijke advocatenkantoren in Amsterdam en als griffier bij de Rechtbank Noord-Holland. Daarnaast is Nikki werkzaam geweest voor Stichting Juridisch Spreekuur Gedetineerden. In diverse Nederlandse penitentiaire inrichtingen gaf zij juridisch advies aan gedetineerden, waardoor zij bekend is geraakt met het reilen en zeilen binnen de penitentiaire inrichtingen. In 2020 heeft zij zich als voorzitter van deze stichting verder ingezet voor de belangen van gedetineerden en schreef zij daarnaast artikelen over actuele strafrechtelijke- en penitentiaire ontwikkelingen voor De Bonjo, de landelijke krant voor (ex)-gedetineerden, die wordt uitgegeven in alle penitentiaire inrichtingen in Nederland.

Nikki richt zich op het (commune) strafrecht en penitentiair recht. Zij is gedreven, doortastend en betrokken. Nikki werkt nauw samen met alle advocaten van ons kantoor en alle zaken waar zij aan werkt krijgen haar volledige aandacht.

Expertise
  • Commuun strafrecht
  • Penitentiair recht
Opleiding
  • Nederlands recht aan de Vrije Universiteit, Master Strafrecht.
Meltem Sahin | Cleerdin & Hamer advocaten