Op 1 september 2015 heeft advocatenkantoor Cleerdin & Hamer Advocaten de deuren van onze nieuwe Rotterdamse vestiging geopend.

Vijf gespecialiseerde strafrechtadvocaten onder leiding van Sander Janssen staan klaar om u bij te staan in de meest uiteenlopende strafzaken.

Voor vragen over bijstand op andere rechtsgebieden kunnen wij u doorverwijzen naar onze collega’s van andere vestigingen die regelmatig op ons kantoor aanwezig zijn.

U bent van harte welkom aan het Oudehoofdplein voor een oriënterend gesprek.

Ons nieuws

18 september 2019

Strafrechtadvocaat Derk Wiersum

Wij zijn diep geschokt en verslagen door de moord op Derk Wiersum. Derk was een uitstekende bevlogen Amsterdamse strafrechtadvocaat. Hij was een specialist op het terrein van het internationale strafrecht en zette zich ruimhartig in voor Nederlandse gedetineerden in het buitenland. Derk was een hele fijne bevriende collega met het hart op de goede plek, [...]
Lees verder »
20 augustus 2019

Persbericht inzake Aydin C. en intrekken beroep in cassatie

In diverse media is aandacht besteed aan het intrekken van het beroep in cassatie door Aydin C. Een korte reactie daarop: Sinds december 2018 dringt Aydin C. aan op een spoedige uitlevering aan Canada. Een beletsel voor de overbrenging van C. naar Canada is de nog lopende Nederlandse strafzaak in de vorm van een beroep [...]
Lees verder »
De advocaten