Rotterdam

Op 1 september 2015 heeft advocatenkantoor Cleerdin & Hamer Advocaten de deuren van onze nieuwe Rotterdamse vestiging geopend.

Vijf gespecialiseerde strafrechtadvocaten onder leiding van Sander Janssen staan klaar om u bij te staan in de meest uiteenlopende strafzaken.

Voor vragen over bijstand op andere rechtsgebieden kunnen wij u doorverwijzen naar onze collega’s van andere vestigingen die regelmatig op ons kantoor aanwezig zijn.

U bent van harte welkom aan het Oudehoofdplein voor een oriënterend gesprek.

Direct contact met een ervaren advocaat!

ons nieuws

23 april 2018

Persbericht Mitchell van der K.

Vanavond zal in het programma ‘Online Misbruik Aangepakt’ aandacht worden besteed aan onze cliënt Mitchell van der K. Cliënt wordt verdacht van onder meer het hacken van mevrouw Ponticorvo. In het programma is een gesprek met cliënt te zien. Hij werd onverwacht geconfronteerd met John van den Heuvel en zijn cameraploeg. Ondanks dat cliënt werd overvallen door deze situatie is hij met John van den Heuvel en later ook met mevrouw Ponticorvo in gesprek gegaan. […]

Lees verder
20 april 2018

Het grenzeloze geweld van de Mocro-maffia

‪Kroongetuige-expert en strafrechtadvocaat Sander Janssen gaf onlangs in Nieuwsuur commentaar op de wettelijke regeling en de risico’s in de praktijk. De Mocro-oorlog, die ook wel de onderwereldoorlog wordt genoemd,begon in 2012 in Amsterdam. Een criminele bende, met voornamelijk Marokkaanse en Antilliaanse mannen, viel uit elkaar. De groep kreeg ruzie om 200 kilo coke die verdween uit de haven van Antwerpen. Sindsdien zijn er meer dan dertig liquidaties gepleegd. En woedt de drugsoorlog volop, in de diverse [...]
Lees verder

De advocaten

Sander Janssen
CH Logo

Sander Janssen

Strafrecht
Desiree de Jonge
CH Logo

Desiree de Jonge

Strafrecht, Bijstand benadeelde partij & Cassatie
Paul Verweijen
CH Logo

Paul Verweijen

Strafrecht
Erik Kok
CH Logo

Erik Kok

Strafrecht, Internationaal strafrecht & Uit- en overleveringsrecht
Michiel Olthof
CH Logo

Michiel Olthof

Strafrecht, Financieel economisch strafrecht & Ontnemingsrecht