Rotterdam

Op 1 september 2015 heeft advocatenkantoor Cleerdin & Hamer Advocaten de deuren van onze nieuwe Rotterdamse vestiging geopend.

Vijf gespecialiseerde strafrechtadvocaten onder leiding van Sander Janssen staan klaar om u bij te staan in de meest uiteenlopende strafzaken.

Voor vragen over bijstand op andere rechtsgebieden kunnen wij u doorverwijzen naar onze collega’s van andere vestigingen die regelmatig op ons kantoor aanwezig zijn.

U bent van harte welkom aan het Oudehoofdplein voor een oriënterend gesprek.

Direct contact met een ervaren advocaat!

ons nieuws

15 mei 2018

Wet werk en zekerheid op de schop

Vandaag wordt bij het Financieel Dagblad de bijlage Analyse Economie verspreid, waarin deze keer onder andere aandacht voor personeelsmanagment. Advocaat arbeidsrecht en ondernemingsrecht Shasta Rotscheid beantwoord een aantal vragen over een aantal veranderingen voor werkgevers die in de komende kabinetsperiode worden doorgevoerd in de Wet Werk en Zekerheid. Lees het artikel
Lees verder
30 april 2018

Mooi succes bij de Hoge Raad in ontnemingszaak

Op 10 april jl deed de Hoge Raad een mooie uitspraak in een zaak waarin mr. Desiree de Jonge van de Rotterdamse vestiging van Cleerdin & Hamer Advocaten klachten indiende. Het Gerechtshof in Den Haag verplichtte de cliënt eerder tot betaling aan de Staat van €333.000,- aan wederrechtelijk verkregen voordeel. Het Hof meende dat de cliënt dit voordeel had verkregen door de feiten waarvoor hij was veroordeeld. Dat waren voorbereidingshandelingen ten aanzien van drugstransporten en [...]
Lees verder

De advocaten

Sander Janssen
CH Logo

Sander Janssen

Strafrecht
Desiree de Jonge
CH Logo

Desiree de Jonge

Strafrecht, Bijstand benadeelde partij & Cassatie
Paul Verweijen
CH Logo

Paul Verweijen

Strafrecht
Erik Kok
CH Logo

Erik Kok

Strafrecht, Internationaal strafrecht & Uit- en overleveringsrecht
Michiel Olthof
CH Logo

Michiel Olthof

Strafrecht, Financieel economisch strafrecht & Ontnemingsrecht