Op 1 september 2015 heeft advocatenkantoor Cleerdin & Hamer Advocaten de deuren van onze nieuwe Rotterdamse vestiging geopend.

Vijf gespecialiseerde strafrechtadvocaten onder leiding van Sander Janssen staan klaar om u bij te staan in de meest uiteenlopende strafzaken.

Voor vragen over bijstand op andere rechtsgebieden kunnen wij u doorverwijzen naar onze collega’s van andere vestigingen die regelmatig op ons kantoor aanwezig zijn.

U bent van harte welkom aan het Oudehoofdplein voor een oriënterend gesprek.

Ons nieuws

10 februari 2020

Gezonde groeicijfers bij van oorsprong sociaal kantoor

Interview met Patrick van der Meij Opvallendste groeier van de laatste vijf jaar is zonder twijfel Cleerdin & Hamer. In een interview met Mr. steekt Patrick van der Meij niet onder stoelen en banken dat hij trots is op de successtory van ons kantoor: “We zijn erg goed in wat we doen en daar zijn meer [...]
Lees verder »
07 februari 2020

Cleerdin & Hamer Advocaten grootste stijger afgelopen vijf jaar

Afgelopen week werd op Mr Online de top 50 van de Nederlandse advocatuur bekend gemaakt. Ons kantoor laat met name de afgelopen bij jaar een grote stijging zien ten opzichte van de andere bureaus in deze lijst. 77% gestegen top 50 advocatuur Grootste stijger in de top 50 van de afgelopen vijf jaar is Cleerdin [...]
Lees verder »
De advocaten