Op 1 september 2015 heeft advocatenkantoor Cleerdin & Hamer Advocaten de deuren van onze nieuwe Rotterdamse vestiging geopend.

Vijf gespecialiseerde strafrechtadvocaten onder leiding van Sander Janssen staan klaar om u bij te staan in de meest uiteenlopende strafzaken.

Voor vragen over bijstand op andere rechtsgebieden kunnen wij u doorverwijzen naar onze collega’s van andere vestigingen die regelmatig op ons kantoor aanwezig zijn.

U bent van harte welkom aan het Oudehoofdplein voor een oriënterend gesprek.

Ons nieuws

02 april 2020

De (nieuwe) geniale generatie

Desiree de Jonge is door Panorama uitgeroepen tot één van de nieuwe geniale strafadvocaten van de toekomst. Uiteraard zijn wij heel trots op haar en daarom delen we dit bericht ook graag met de buitenwereld. Lees hier het interview dat Desiree gaf aan Panorama
Lees verder »
26 maart 2020

Strafontslag: Defensie lijdt nieuwe nederlaag 

Door: Michael Ruperti De militaire ambtenarenrechter te Den Haag heeft weer een strafontslag vernietigd na een vrijspraak door de strafrechter. Dit een aantal weken nadat de Centrale Raad van Beroep in een soortgelijke zaak het strafontslag van een cliënt bij de Koninklijke Marechaussee vernietigde. Uit deze uitspraak volgt dat een defensieambtenaar die wordt verdacht van [...]
Lees verder »
De advocaten