Anna Kevenaar2024-09-03T11:08:32+02:00
Anna Kevenaar | Cleerdin & Hamer Advocaten

“Anna is een harde werker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.”

Anna Kevenaar is sinds november 2023 als advocaat werkzaam bij Cleerdin & Hamer Advocaten in de praktijkgroep Familierecht. Anna houdt zich bezig met alle facetten van het personen- en familierecht, maar heeft een grote affiniteit met kinderzaken, zoals gezagskwesties, alimentatie en omgangsregelingen.

Anna heeft haar de master Privaatrecht cum laude behaald. Tijdens deze master heeft zij zich mede verdiept in het relatievermogensrecht (huwelijks- en samenlevingsvermogensrecht). Verder heeft Anna gedurende haar studie diverse nevenactiviteiten verricht: ze heeft bij twee advocatenkantoren praktijkervaring opgedaan en is bij de Rechtswinkel Utrecht juridisch adviseur geweest, afdeling Personen- en Familierecht.

Anna is een harde werker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze benadert een situatie met een analytische blik en werkt samen met haar cliënt toe naar een constructieve oplossing. Daarnaast vindt Anna het belangrijk dat cliënten weten waar ze aan toe zijn en heeft directe en open communicatie dan ook hoog in het vaandel staan. Wanneer het nodig is staat ze haar cliënten in een procedure bij.

Meer informatie familierecht
  • Familierecht
Golf element goud | Cleerdin & Hamer

Blogs Anna Kevenaar

Ga naar de bovenkant