Golf element goud | Cleerdin & Hamer

Vacature

Advocaat-medewerker / gevorderd advocaat-stagiaire civiel recht

Wij zijn op zoek naar een advocaat-medewerker / gevorderd advocaat-stagiaire voor ons kantoor in Amsterdam. Wij willen onze sectie graag verder uitbouwen met een advocaat die actief is op het gebied van het civiel recht en zijn meer specifiek op zoek naar een advocaat met aantoonbare kennis van en ervaring op de rechtsgebieden arbeidsrecht, huurrecht en vastgoedrecht.

Ons kantoor

Cleerdin & Hamer Advocaten bestaat ruim 45 jaar. In al die jaren is in ieder geval één ding niet veranderd: we vinden dat elke cliënt de best mogelijke rechtsbijstand verdient. Om die reden werken bij Cleerdin & Hamer uitsluitend specialisten. Op onze vier vestigingen (Amsterdam – Almere – Rotterdam – Hilversum) werken thans 50 advocaten binnen hun eigen juridische expertise aan de meest uiteenlopende zaken op de rechtsgebieden strafrecht, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, vastgoedrecht, personen- en familierecht en vreemdelingenrecht. Elke advocaat is gefocust op zijn eigen specifieke vakgebied, maar met alle verschillende expertises in huis kunnen wij onze cliënten binnen kantoor bijstaan bij vrijwel al hun juridische vraagstukken.

Wat verwachten we van jou?

– Je hebt een (bijna) afgeronde Beroepsopleiding Advocatuur;
– Je hebt aantoonbare ervaring in en affiniteit met het arbeidsrecht, het huurrecht/vastgoedrecht;
– Je bent gedreven om zowel te adviseren als waar nodig te procederen en hebt aantoonbare proceservaring;
– Je bent in staat om zelfstandig zaken op te pakken;
– Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
– Je hebt een commerciële instelling met oog voor acquisitiemogelijkheden.

Wat bieden we je?

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling en bovenal een prettige en inspirerende werkomgeving. Bovendien ben je in hoge mate baas over eigen agenda. Je kantoorgenoten zijn ambitieus, enthousiast en behulpzaam. We bieden volop ruimte voor persoonlijke en juridische ontwikkeling, bijvoorbeeld door middel van de cursussen die worden verzorgd door ons eigen opleidingsinstituut, het Gerard Hamer Instituut. Verder wordt er ruimte geboden voor het vervullen van nevenfuncties, zoals publiceren in vaktijdschriften en/ of het geven van les/ cursussen.

Je sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag voor 19 juli 2024. Stuur je CV, voorzien van cijferlijsten en motivatiebrief, aan mevrouw mr. B.A.M. Hampsink (hampsink@cleerdin-hamer.nl), bij wie je ook terecht kunt met eventuele vragen. Je sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Contactpersoon vacature

Bianca Hampsink | Cleerdin & Hamer Advocaten

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag. Stuur je CV en motivatiebrief aan Bianca Hampsink (hampsink@cleerdin-hamer.nl). Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.