Golf element goud | Cleerdin & Hamer

Vacature

Student-stagiaire

Als je als student bent aanbeland aan het einde van je Master Straf- en Strafprocesrecht aan de universiteit, kun je je opgedane kennis verrijken door een student-stage te lopen bij Cleerdin & Hamer Amsterdam of Almere.

Deze stage duurt vier maanden en is voltijds. Je draait volledig mee in de praktijk van je stagebegeleider, dat wil zeggen dat je meegaat op bezoek naar de gevangenis, dat je aanschuift bij cliëntgesprekken, dat je dossiers doorzoekt en dat je de basis legt voor processtukken zoals pleitnota’s en verzoekschriften.

Uiteraard zul je diverse collega’s aan het werk zien in hun uiteenlopende praktijken. De stage wordt ook tussentijds geëvalueerd en aan het einde krijg je een stagebeoordeling op schrift.

De stages beginnen steeds op 1 januari, 1 mei en 1 september. Het is goed om op tijd aan te geven in welke periode je stage zou willen lopen. Er is in Amsterdam plaats voor drie stagiaires en in Almere voor één. Naar aanleiding van de brieven wordt een selectie gemaakt wie op een kennismakingsgesprek mag komen. Die gesprekken vormen de basis voor het al dan niet aannemen van de student-stagiaire.

Contactpersoon vacature

Sophie Hof | Cleerdin & Hamer Advocaten

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag. Stuur je CV en motivatiebrief aan Sophie Hof (hof@cleerdin-hamer.nl). Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.