Golf element goud | Cleerdin & Hamer

Vacature

Wij zoeken voor onze familiesectie een advocaat-medewerker/gevorderd advocaat-stagiair

Wie zoeken wij?

Vanwege de groei van onze familierechtsectie en uitbreiding van ons kantoor met de opening van een vestiging in Hilversum, zoeken wij een advocaat-medewerker/gevorderd advocaat-stagiair. Parttime werken is geen probleem, deels thuiswerken ook niet. Voor familiezaken ontvangen wij cliënten op onze vestigingen in Amsterdam, Hilversum en Almere.

Wij zoeken iemand die net als wij passie voelt voor ons vak en graag deel uitmaakt van een hecht en ambitieus team. Een team waarin initiatieven om jezelf en de sectie verder te ontplooien worden gewaardeerd en ontwikkeling van ieders kwaliteiten wordt gestimuleerd. Wij hebben niet alleen oog voor de advocaat, maar ook voor de mens achter de advocaat. Daarom vinden we het belangrijk dat je een praktijk kunt ontwikkelen die aansluit op jouw interesses en kwaliteiten, en kunt werken op een manier die bij jou past. Je bent verantwoordelijk voor je eigen zaken en bepaalt je eigen agenda.

We streven naar een hoog niveau van dienstverlening en juridische kennis, maar vergeten daarbij nooit de belangen van de individuele rechtszoekende. Wij vinden het belangrijk om binnen het familierecht als advocaat daarin onze rol te pakken en de-escalerend te werk te gaan. We procederen als het moet, maar daar waar het kan regelen we zaken bij voorkeur buiten de rechter om, via mediation of in overleg.

Iemand die goed in ons team past vindt het fijn om zowel zelfstandig als in teamverband te werken, is praktisch en nuchter ingesteld, heeft passie voor het familierecht en vindt het leuk om onderdeel te zijn van een gezellig en sociaal kantoor, waarin veel sociale activiteiten worden georganiseerd.

Voor een advocaat-medewerker is (aspirant) vFAS lidmaatschap een pré maar geen must. Omdat wij van onze advocaten verwachten dat zij zich specialiseren binnen het familierecht, moet je wel de ambitie hebben om vFAS-lid te worden en de bijbehorende specialisatieopleiding te volgen.

Wie zijn wij?

Cleerdin & Hamer Advocaten bestaat dit jaar 45 jaar. In al die jaren is in ieder geval één ding niet veranderd: we vinden dat iedere cliënt de allerbeste rechtsbijstand verdient. Om die reden werken bij Cleerdin & Hamer alleen specialisten.

Op onze vier vestigingen (Amsterdam – Almere – Hilversum – Rotterdam) werken 49 advocaten binnen hun eigen juridische expertise aan de meest uiteenlopende zaken binnen verschillende rechtsgebieden.

Ondanks de omvang van kantoor, voelt het niet als een groot kantoor. Er heerst een informele sfeer en de lijntjes zijn kort. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook voldoende tijd voor (gezamenlijke) ontspanning. Collegialiteit en plezier in het werk vinden wij belangrijk.

Wat bieden wij?

  • een super leuke baan binnen een leuk en hecht team, waarin je kunt blijven groeien en jezelf ontwikkelen
  • een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling
  • flexibele indeling van werktijd en agenda, waarbij thuiswerken mogelijk is
  • de mogelijkheid tot het volgen van specialisatieopleidingen
  • het volgen van kwalitatief goede (inhouse) juridische en vaardigheden cursussen
  • een goede ondersteuning in de vorm van secretariaat en financiële administratie

Reageren

We verwelkomen jou het liefst op korte termijn als onze nieuwe collega. Je brief en CV kun je sturen aan Glenda Raap (raap@cleerdin-hamer.nl). Je sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Contactpersoon vacature

Glenda Raap | Cleerdin & Hamer Advocaten

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag. Stuur je CV en motivatiebrief aan Glenda Raap (raap@cleerdin-hamer.nl). Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.