Golf element goud | Cleerdin & Hamer

Vacature

Beginnend strafrechtadvocaat Rotterdam

Ter versterking van ons team in Rotterdam zijn wij op zoek naar een nieuwe advocaat-stagiaire of beginnend medewerker. Zowel advocaten met al enkele jaren ervaring als zogenoemde nuldejaars worden nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

Bij Cleerdin & Hamer staat inzet voor de cliënt en een hoge kwaliteit van rechtsbijstand voorop. Wij zijn actief in het hele land in alle mogelijke en soms ook spraakmakende strafzaken. Als advocaat bij ons kantoor heb je zowel je eigen – soms ook kleine – zaken en zittingen, maar werk je ook in teamverband aan de grootste onderzoeken. Je bent zelfstandig, hebt een bevlogenheid voor het strafrecht en de ambitie te groeien en je te ontwikkelen tot een topadvocaat. Je realiseert je dat daarvoor meters moeten worden gemaakt en bent er niet vies van om als het nodig is hard te werken, maar hebt ook oog voor een gezonde balans tussen werk en privé. Je hebt uiterlijk 1 september a.s. de master strafrecht afgerond en zou vanaf dat moment of niet lang daarna inzetbaar zijn.

Spreekt dit profiel je aan dan kun je tot uiterlijk 10 augustus 2024 je sollicitatiebrief en cv sturen aan dejonge@cleerdin–hamer.nl. De gesprekken zullen plaatshebben in de tweede helft van augustus. Woonplaats in Rotterdam – Rijnmond of de bereidheid te verhuizen naar het mooie en bruisende 010 is een pre, net als enige werkervaring binnen het straf(proces)recht.

Contactpersoon vacature

Desiree de Jonge | Cleerdin & Hamer Advocaten

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag. Stuur je CV en motivatiebrief aan Desiree de Jonge (dejonge@cleerdin-hamer.nl). Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.