Verblijfsvergunning onbepaalde tijd

Na vijf jaar onafgebroken verblijf is het mogelijk om een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd aan te vragen. Er zijn twee types vergunningen voor permanent verblijf. Ons team kan u adviseren welke aanvraag voor u de juiste is. Van belang is echter wel dat u het inburgeringsexamen hebt behaald en dat u over voldoende middelen van bestaan beschikt. Na tien jaar onafgebroken verblijf in Nederland, kan het middelenvereiste u niet meer worden tegengeworpen.

Verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd

Wij kunnen u begeleiding bieden bij de aanvraag voor een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd. Daar zijn we in gespecialiseerd. En we hebben al velen mogen begeleiden.

Ook kunnen wij voor u onderzoeken of u al dan niet een verblijfsgat hebt opgelopen in de afgelopen vijf jaar verblijf. Soms zijn er mogelijkheden om het verblijfsgat te dichten, bijvoorbeeld door een beroep op Europees recht te doen.

Neem nu contact met ons op. Wij staan u graag bij.

Laatste tweets

Volg @CHmigratierecht op twitter.

Vreemdelingenrecht advocaten

Eva Bezem
CH Logo

Eva Bezem

Vreemdelingenrecht & Nationaliteitsrecht
Sjoerd Thelosen
CH Logo

Sjoerd Thelosen

Vreemdelingenbewaring & Asielrecht