Verblijfsvergunning onbepaalde tijd

Na vijf jaar onafgebroken verblijf is het mogelijk om een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd aan te vragen. Er zijn twee types vergunningen voor permanent verblijf. Ons team kan u adviseren welke aanvraag voor u de juiste is. Van belang is dat u het inburgeringsexamen hebt behaald en dat u over voldoende middelen van bestaan beschikt. Na tien jaar onafgebroken verblijf in Nederland, kan het middelenvereiste u niet meer worden tegengeworpen.

 

Wij kunnen u begeleiding bieden bij de aanvraag voor een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd.

Ook kunnen wij voor u onderzoeken of u al dan niet een verblijfsgat hebt opgelopen in de afgelopen vijf jaar verblijf. Soms zijn er mogelijkheden om het verblijfsgat te dichten, bijvoorbeeld door een beroep op Europees recht te doen.

‹ terug

Laatste tweets

Volg @CHmigratierecht op twitter.

vreemdelingenrecht advocaten

Eva Bezem
CH Logo

Eva Bezem

Vreemdelingenrecht & Nationaliteitsrecht
Sjoerd Thelosen
CH Logo

Sjoerd Thelosen

Vreemdelingenbewaring & Asielrecht