Sigriet is in 1994 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, in de richtingen Privaat- en Strafrecht. Ze startte haar loopbaan bij een grote verzekeraar als letselschadejurist en heeft daar gedurende 6 jaren de WA-kant goed leren kennen. In 2000 is zij overgestapt naar de “slachtofferkant”. Ze heeft in eerste instantie bij een grote rechtbijstandverzekeraar gewerkt en is vervolgens van 2009 t/m 2016 als letselschadejurist bij een middelgroot gespecialiseerd letselschade (advocaten)kantoor werkzaam geweest.
In 2017 is Sigriet beëdigd als advocaat en werkte zij gedurende anderhalf jaar op de letselschade-sectie van een groot advocatenkantoor. Per september 2018 is ze overgestapt naar Cleerdin & Hamer Almere.
In haar gevarieerde loopbaan heeft Sigriet alle facetten van het aansprakelijkheidsrecht in het algemeen en de letselschade in het bijzonder leren kennen. Ze beschikt over een zeer ruime ervaring en uitgebreide expertise. Sigriet staat cliënten bij in de meest uiteenlopende letselschadezaken, op een betrokken en persoonlijke wijze. Hierbij streeft ze zoveel mogelijk naar optimale compensatie van de cliënt, zowel in als buiten rechte.
Voor haar staat het belang van het slachtoffer voorop.
Sigriet bekijkt samen met het slachtoffer hoe diens situatie zoveel als mogelijk teruggebracht kan worden naar de situatie zoals die voor het ontstaan van het letsel aan de orde was.
Expertise:
  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Letselschade
Opleidingen:
  • Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Grongingen, privaat- en strafrecht.
  • Diverse specialisatiecursussen op het gebied van letselschade en aansprakelijkheidsrecht.

Nevenfuncties/Lidmaatschappen

  • Lid Vereniging Flevolandse Zakenvrouwen