Profiel

Betrokken, vastberaden en passie voor het vak zijn de eigenschappen die mij kenmerken.

Ik ben sinds 2021 werkzaam op de vestiging van ons kantoor in Almere. Ik ben afgestudeerd in het strafrecht aan de Universiteit Utrecht, met de specialisatie criminologie. Daarvoor deed ik al een aantal jaren in verschillende functies ervaring op in het strafrecht. Vanaf 2013 was ik werkzaam binnen de Rechtspraak, zo heb ik een jaar stage gelopen bij de Hoge Raad der Nederlanden en de cassatierechtspraak van dichtbij meegemaakt. Voorts ben ik geruime tijd werkzaam geweest bij de rechtbank als griffier op het kabinet van de rechter-commissaris en de Meervoudige Kamer. Door mijn ruime ervaring binnen de Rechtspraak kan ik mij goed verplaatsen in hoe een rechter naar een zaak kijkt en welke punten bij de beoordeling daarvan een rol spelen. Dat is een groot voordeel bij het voeren van de verdediging en in uw zaak zal ik dat waar nodig en mogelijk inzetten.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, gedrevenheid en daadkracht. Ik vind het belangrijk om samen met u op grond van het strafdossier eerst de juiste processtrategie te bepalen en daarna in actie te komen. Ook spreek ik de Turkse taal vloeiend, waardoor in sommige gevallen geen taalbarrière tussen de cliënt en mij bestaat.

Binnen Cleerdin & Hamer Advocaten behandel ik uitsluitend strafzaken. U kunt dan onder meer denken aan mishandeling, diefstal, openlijk geweld, moord en doodslag, maar ook zedenzaken. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in cybercrime, een rechtsgebied dat relatief nieuw is en nog volop in ontwikkeling is.

Wordt u verdacht van een strafbaar feit en zou u graag door mij bijgestaan willen worden, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen middels onderstaande gegevens.

Expertise
  • Strafrecht, specialisatie cybercrime
Opleiding
  • Nederlands recht, specialisatie strafrecht aan de Universiteit Utrecht
Cleerdin & Hamer Advocaten - Lisette van der Veldt