Profiel

Betrokken, vastberaden en passie voor het vak
zijn de eigenschappen die mij kenmerken.

Meltem Sahin is sinds 2021 werkzaam op de vestiging van ons kantoor in Almere. Zij is afgestudeerd in het strafrecht aan de Universiteit Utrecht, met de specialisatie criminologie. Daarvoor heeft zij al een aantal jaren in verschillende functies ervaring opgedaan binnen de Rechtspraak en uitsluitend binnen het strafrecht. Door haar ruime ervaring binnen de Rechtspraak kan zij zich goed verplaatsen in hoe een rechter naar een zaak kijkt en welke punten bij de beoordeling daarvan een rol spelen. Dat is een groot voordeel bij het voeren van de verdediging en in uw zaak zal zij dat waar nodig en mogelijk inzetten. De werkwijze van mr. Sahin kenmerkt zich door betrokkenheid, gedrevenheid en daadkracht. Zij vindt het belangrijk om samen met u op grond van het strafdossier eerst de juiste processtrategie te bepalen en daarna in actie te komen.

Mr. Sahin behandelt binnen Cleerdin & Hamer Advocaten uitsluitend strafzaken. U kunt dan onder meer denken aan mishandeling, diefstal, openlijk geweld, moord en doodslag, maar ook zedenzaken. Ook spreekt zij de Turkse taal vloeiend, waardoor in sommige gevallen geen taalbarrière hoeft te bestaan.

Wordt u verdacht van een strafbaar feit en zou u graag door Meltem Sahin bijgestaan willen worden, aarzel dan niet om contact met haar op te nemen middels de contactgegevens op deze pagina.

Expertise
  • Strafrecht
Opleiding
  • Nederlands recht, specialisatie strafrecht aan de Universiteit Utrecht
Publicaties
  • “Kronieken Strafrecht”, Meltem Sahin ea, 2022, Advocatenblad Kronieken.
Yarden Nieboer - Cleerdin & Hamer AdvocatenSien Snelder - Cleerdin & Hamer Advocaten