Esther Wiersma is sinds september 2019 verbonden aan Cleerdin & Hamer Advocaten.

Voordat zij als advocaat ging werken, heeft Esther lange tijd bij het Openbaar Ministerie gewerkt. Zij heeft zowel grote onderzoeken gedaan, met uitgebreide inzet van opsporingsmiddelen, als in de interventieomgeving kleinere zaken afgehandeld. Zij kan daarmee varen op een uitzonderlijke ervaring met de werkwijze van politie en justitie en heeft veel kennis van opsporing en vervolging. 

Esther Wiersma heeft naast haar ervaring bij het Openbaar Ministerie ook een aantal jaren gewerkt als griffier bij het Gerechtshof Amsterdam. Vele kleine, grote en mega zaken binnen het commune strafrecht heeft zij hierbij behandeld. Deze ervaring komt goed van pas in haar strafrechtelijke praktijk bij Cleerdin & Hamer Advocaten. Ze kan goed inschatten welke afwegingen een rechter zal maken en ziet waar de juridische mogelijkheden in uw zaak liggen. 

Dankzij haar achtergrond, haar gedrevenheid en nuchtere persoonlijkheid kunnen cliënten bij Esther Wiersma rekenen op een degelijke en doortastende aanpak en tevens op een realistisch advies. Zij stelt in haar werk als advocaat het belang van haar cliënt altijd voorop.