Astrid van Vulpen is werkzaam op onze vestiging in Almere. In het voorjaar van 2018 studeerde Astrid af aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, waar zij de master Strafrecht heeft gevolgd. Tijdens haar studie heeft Astrid deelgenomen aan het Project Gerede Twijfel onder leiding van Peter van Koppen, wat betekent dat zij een half jaar lang een complexe strafzaak heeft onderzocht waarin mogelijk sprake was van een rechterlijke dwaling. Daarnaast heeft Astrid zich tijdens haar studie een jaar lang vrijwillig ingezet als juridisch adviseur in diverse penitentiaire inrichtingen in Nederland. Na haar studie heeft Astrid als juridisch medewerker gewerkt op de ZSM-afdeling in Amsterdam en heeft aldaar veel zaken voorbij zien komen. De ervaring die zij zowel tijdens als na haar studie heeft opgedaan, kan Astrid goed gebruiken in haar huidige werkzaamheden als advocaat.

Astrid is in 2019 beëdigd en houdt zich uitsluitend bezig met strafzaken. U kunt bij haar terecht voor zowel grote als kleine strafzaken van uiteenlopende aard.

De werkwijze van Astrid kenmerkt zich door betrokkenheid en daadkracht. Astrid is een gedreven advocaat met een passie voor het strafrecht die het belang van haar cliënt altijd voorop stelt.

Expertise

  • Strafrecht

Opleiding

  • Nederlands recht (specialisatie strafrecht) aan de Vrije Universiteit te Amsterdam