Cleerdin & Hamer advocaten bestaat dit jaar 40 jaar. Zo’n jubileum geeft aanleiding tot terugblikken op alles wat er in de afgelopen 40 jaar is veranderd, maar veel interessanter vinden wij het om met u te kijken naar alle veranderingen die nog komen gaan als het gaat om personeel.

Bijna iedere ondernemer ervaart al wel de gevolgen van de krapte op de arbeidsmarkt. Het is steeds lastiger om goed personeel te vinden en te behouden. De werknemers van nu zijn vaak niet meer uit op een levenslang dienstverband bij één werkgever en begrippen als ‘werk 4.0’, ‘platformeconomie’, ‘gigeconomy’ en ‘flexizekerheid’ vliegen ons om de oren, maar wat betekenen ze nu eigenlijk? En nog belangrijker, wat betekent dit concreet voor u als ondernemer, of HR-manager?

Alsof al deze verschuivingen nog niet voldoende uitdaging opleveren, staan er ook weer allerlei veranderingen op stapel in het arbeidsrecht. Een kleine greep uit de aankomende veranderingen: de gronden in het ontslagrecht veranderen opnieuw, de loondoorbetaling bij ziekte wijzigt voor kleine werkgevers, er komen wijzigingen op het gebied van de transitievergoeding en er wordt ingezet op een nieuwe wet voor zzp’ers.
Cleerdin & Hamer nodigt u van harte uit om op 29 november bijgepraat te worden over al deze veranderingen.

Cleerdin & Hamer Advocaten 40 jaar | Cleerdin & Hamer advocaten

Het programma luidt als volgt:
15.00 – 15:30  Inloop en welkomstwoord door Roger Jansen, partner bij Cleerdin & Hamer Advocaten

15:30 – 16:15   Paul Eggink, CEO en mede-oprichter van Temper, het platform voor zzp’ers in de horeca, neemt u mee in de wereld van de platformeconomie.

16:15 – 17:00    Glenn Holster / Jasper Dijkman van Happyholics vertelt u alle ins en outs over wat de jonge generatie werknemers van u als werkgever verwacht.

17:00 – 17:30     De arbeidsrecht advocaten van Cleerdin & Hamer informeren u over alle op handen zijnde wijzigingen in het arbeidsrecht.

17:30 – 18:30     Afsluiting en (netwerk)borrel

 

De locatie is:
College Hotel
Roelof Hartstraat 1
1071 VE Amsterdam

 

Wij kijken uit naar uw aanwezigheid. Via onderstaande link kunt u zich tot uiterlijk 27 november a.s. aanmelden. Maar let op: het aantal plaatsen is beperkt. Het bijwonen van dit seminar is kosteloos.

Seminar 29 november 2018

    Wij beloven niet onnodig te mailen!