Het kantoor

In 1974 zijn we begonnen als buurtkantoor in een serie voormalige huizen en winkels in Amsterdam. In de etalages van ons kantoor geven we kunstenaars de ruimte om te exposeren. Hierna zijn er nog vestigingen geopend in Alkmaar, Almere en Rotterdam. Geleidelijk, zonder fusie, zijn we uitgegroeid tot wat we nu zijn. We hebben kundige advocaten in huis die hart voor uw zaak hebben. We gaan informeel met elkaar om.

 

Wij zijn specialisten. Ons uitgangspunt is dat een cliënt de best mogelijke juridische bijstand mag verwachten. Dat kan alleen als de advocaat gefocust is op zijn specifieke vakgebied. Daarin investeren we veel tijd en moeite. Niet alleen door de permanente opleiding van onze advocaten (via het volgen en geven van cursussen en jurisprudentiebesprekingen), maar ook door deelname van onze advocaten aan redacties van juridische tijdschriften, door lidmaatschappen van juridische verenigingen en organisaties en door wetenschappelijke publicaties.

 

De relatie advocaat – cliënt is bij ons één op één. Uw zaak wordt behartigd door uw eigen advocaat, niet door een u onbekende advocaat. Door de omvang van ons kantoor kan de advocaat overigens wel makkelijk overleggen met collega`s. In grotere zaken kan het zo zijn dat er –in overleg met u- meerdere advocaten aan uw zaak werken, maar uw eigen advocaat heeft daarbij de regie en is voor u het aanspreekpunt. In die directe samenwerking tussen u en uw advocaat verschillen wij van sommige grotere kantoren.

 

We hanteren scherpe tarieven. Hoe hoog het tarief precies is, hangt af van het soort zaak, van uw advocaat en van u. Wij werken op basis van een uurtarief, maar ook een prijsafspraak kan tot de mogelijkheden behoren. Belt u ons gerust voor informatie. Over de kosten zijn wij altijd transparant. Er worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt. Terwijl de advocaat voor u aan het werk is krijgt u steeds inzage in wat er precies voor u wordt gedaan. Geen verrassingen achteraf. Ook werken onze advocaten op basis van een toevoeging (ook wel gefinancierde rechtsbijstand of pro deo genoemd), indien uw persoonlijke situatie daartoe aanleiding geeft.