Home » Ons team uitgebreid met drie nieuwe advocaten

Ons team uitgebreid met drie nieuwe advocaten

Op 1 november 2015 is ons team uitgebreid met drie nieuwe advocaten. Tot de strafsectie in Alkmaar is toegetreden mr. Paul van Putten en tot de strafsectie in Almere mr. Aram Sprey. Daarnaast is mr. Sjoerd Thelosen begonnen in Amsterdam. Hij is het begin van een sectie vreemdelingenrecht. Tot op heden was Cleerdin & Hamer advocaten nog niet actief op het gebied van vreemdelingen- en asielrecht. Met de komst van mr. Thelosen is dan ook een nieuw rechtsgebied toegevoegd aan de rechtsgebieden waarop u ons kantoor kunt inschakelen.

Mr. Van Putten is al negen jaar advocaat en maakt de overstap naar ons kantoor vanuit zijn praktijk in Lelystad. Hoewel hij nog geregeld in de Flevopolder te vinden zal zijn, spitst zijn praktijk zich met name toe op het bedienen van cliënten vanuit onze vestiging in Alkmaar. Hoewel zijn praktijk hoofdzakelijk bestaat uit het verlenen van rechtsbijstand in strafzaken, zal mr. Van Putten tevens cliënten in het kader van de BOPZ bijstaan.

Mr. Thelosen is twee jaar advocaat. Hij stapt over vanuit een ander kantoor om zijn vreemdelingenrechtpraktijk verder vorm te geven en uit te breiden. Mr. Thelosen staat aan de wieg van onze activiteit op het gebied van vreemdelingenrecht en wij zijn dan ook heel blij hem bij ons kantoor te verwelkomen. Ook in het vreemdelingenrecht kunnen wij na de komst van mr. Thelosen hoogwaardige rechtsbijstand verlenen.

Mr. Sprey is nieuw in de Balie. Hij zal op 27 november a.s. worden beëdigd tot advocaat in de rechtbank Utrecht. Mr. Sprey zal zich uitsluitend met strafzaken bezighouden vanuit ons kantoor in Almere.

Wij heten onze nieuwe advocaten van harte welkom en nodigen u uit om van hun kennis en kunde waar nodig gebruik te maken.

DEEL OP:
Recente berichten