Home » Letselschade

Letselschade

Het dagelijks leven zit vol risico’s en gevaren. Een ongeluk schuilt in een kleiner hoekje dan u denkt. Indien een ongeval veroorzaakt is door toedoen van een derde, of een derde is verantwoordelijk voor het risico dat zich verwezenlijkt heeft, dan kunt u uw letselschade op die derde verhalen. Het verhalen van letselschade is vaak een lastig traject. De aansprakelijkheid kan tot ingewikkelde juridische discussies leiden en in sommige situaties is de gang naar de rechter nodig. Vervolgens biedt het schaderegelingstraject ook diverse valkuilen. In veel gevallen staat u tegenover een grote, professionele verzekeringsmaatschappij, die andere belangen dient dan de uwe. Om er zeker van te zijn dat u krijgt waar u recht op heeft, is het raadzaam om een letselschadeadvocaat in te schakelen.

Dit kan veelal kosteloos, aangezien de aansprakelijke partij ook de buitengerechtelijke kosten voor rechtshulp dient te vergoeden. Indien de aansprakelijkheid nog niet duidelijk is, kan een letselschadeadvocaat gefinancierde rechtshulp voor u aanvragen, de zogenaamde toevoeging.

Zodoende heeft u altijd duidelijkheid over de kosten.

Indien u letsel heeft is er vaak sprake van zowel materiële als immateriële schade; de zogenaamde smartengeldvergoeding. Letsel kan diep ingrijpen, er kan schade ontstaan doordat het inkomen vermindert of zelfs volledig wegvalt. Daarnaast ziet het slachtoffer zich geconfronteerd met hoge kosten, voor medische behandeling, voor huishoudelijke hulp etc. Cleerdin & Hamer zorgt ervoor dat u optimaal gecompenseerd wordt fake rolex watches. Op basis van zeer ruime ervaring (meer dan 20 jaar) en specialistische juridische kennis begeleiden onze letselschadeadvocaten u vanaf het begin tot eind van de zaak.

Zo kunt zich volledig richten op herstel terwijl wij uw zaak behartigen. Onze rechtsbijstand kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken benadering.

U kunt altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend (gratis) gesprek om te laten beoordelen of u een haalbare zaak heeft en zo ja tegen wie.

Contact

Heeft u advies nodig? Heeft u vragen? Neemt u dan vooral contact met ons op.

Onderwerpen

    Logo Cleerdin & Hamer

    Uw contactpersoon