Home » Laat berekenen wat de gevolgen zijn van de uitspraak van de Hoge Raad voor uw kinderalimentatie

Laat berekenen wat de gevolgen zijn van de uitspraak van de Hoge Raad voor uw kinderalimentatie

Vrijdag 9 oktober heeft de Hoge Raad een uitspraak gedaan die zeer ingrijpend is voor de wijze waarop kinderalimentatie wordt berekend en in veel zaken kan leiden tot een forse verhoging van het alimentatiebedrag.

Is bij u de kinderalimentatie vastgesteld na 1 januari 2013? Dan heeft de uitspraak van de Hoge Raad mogelijk ook gevolgen voor u. Misschien heeft u recht op meer kinderalimentatie of verzoekt uw ex-partner u om een hoger alimentatiebedrag.

In die gevallen is het dan ook nuttig een herberekening van de kinderalimentatie te laten maken, zodat u weet wat voor u de gevolgen zijn van de uitspraak van de Hoge Raad en biedt onze Kinderalimentatie-APK uitkomst. Voor € 250,00 inclusief BTW en kantoorkosten maken onze familierechtspecialisten een berekening voor u en wordt u geadviseerd over uw mogelijkheden tot wijziging van de alimentatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze familierechtspecialisten via telefoonnummer 036 535 8080 of emailadres infofamilierecht@cleerdin-hamer.nl.

DEEL OP:
Recente berichten