Home » Jubileum Aimée Timorason

Jubileum Aimée Timorason

Aimée Timorason is sinds de zomer van 2016 werkzaam bij Cleerdin & Hamer Advocaten. We vieren al weer haar 5-jarig jubileum als gewaardeerde collega binnen ons team. Aimée studeerde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, waar zij in de zomer van 2017 haar master Strafrecht behaalde. In 2018 is zij beëdigd als advocaat. Sindsdien houdt zij zich uitsluitend bezig met rechtsbijstand in strafzaken.

U kunt bij Aimée terecht voor zowel grote, als kleinere strafzaken van zowel commune, als internationale aard. Bij commune zaken moet gedacht worden aan gewelds, -vermogens –en opiumdelicten, daaronder vallen ook zedenzaken. Aimée is daarnaast specialist op het gebied van het internationaal strafrecht. Zij kan u bijstaan in uit- en overleveringsprocedures, maar ook als u gedetineerd bent in het buitenland. Dat worden WOTS en WETS-zaken genoemd.

De werkwijze van Aimée kenmerkt zich door betrokkenheid, vastberadenheid, deskundigheid en haar passie voor het vak, waarbij het belang van haar cliënt altijd voorop staat. We zijn bijzonder blij met Aimée en staan dan ook graag stil bij haar jubileum en kijken uit naar de komende jaren ✅

Jubileum Aimée Timorason
DEEL OP:
Recente berichten
Patrick van der MeijSander Janssen