Home » Huurrecht bedrijfsruimte

Huurrecht bedrijfsruimte

Bij huur of koop van bedrijfsruimte staat vaak veel op het spel. Als specialisten in vastgoedrecht en horecarecht kennen wij de regels (huurrecht bedrijfsruimte). Bij Cleerdin & Hamer advocaten hebben wij grondige kennis van een huurovereenkomst bedrijfsruimte, huur, verhuur, koop en verkoop van bedrijfsruimte.

Door onze specialistische kennis kunnen wij vragen die u bezighouden snel beantwoorden. Laat u altijd bijstaan door een advocaat bij de huur of (ver)koop van een bedrijfspand, voordat u een huurcontract ondertekent (huurrecht bedrijfsruimte). Bij de huur van kantoor- en bedrijfsruimte speelt het dwingende recht een minder grote rol dan bij woonruimte. Partijen hebben een grotere vrijheid om zelf te bepalen tegen welke voorwaarden zij een huurovereenkomst aangaan dan bij woonruimte. Het nadeel hiervan is dat in huurovereenkomsten soms enorme fouten worden gemaakt. Daarom is het bij de huur van kantoor- en bedrijfsruimte zo belangrijk om de afspraken goed vast te laten leggen. Onze specialisten adviseren u graag.

We kunnen u vooral goed van dienst zijn met:

Advocaten gespecialiseerd in huurrecht

Bij Cleerdin & Hamer advocaten werken advocaten die gespecialiseerd zijn in het huurrecht en vastgoedrecht. Zij werken verspreid over de kantoren in Amsterdam, Almere en Rotterdam. Dagelijks staan we huurders en verhuurders bij met het opstellen van contracten, het geven van adviezen en uiteraard het oplossen van geschillen.

Wij streven ernaar om met advisering uw vraagstukken tot een oplossing te brengen. Op deze manier kunnen wij veel problemen voorkomen en daardoor dreigende geschillen in de kiem smoren. Daar heeft iedereen baat bij.

Als een minnelijke oplossing van het geschil niet mogelijk is, leggen we de zaak aan de rechter voor. Ons kantoor heeft op het gebied van huurrecht procesrechtelijke ervaring bij alle gerechtelijke instanties in Nederland. Opgeven doen we nooit: desnoods gaan we door tot de Hoge Raad.

Optimale juridische bijstand

Wat ons kenmerkt is een diepgaande kennis van het recht, met een jarenlange ervaring van hoe dingen er in de praktijk aan toe gaan. Deze combinatie zorgt voor een optimale juridische bijstand voor uw huurrecht vraagstukken!

Meer weten?

Wilt u juridische bijstand inzake de huur van een woning, lees dan verder bij Huurrecht woning.

Contact

Heeft u advies nodig? Heeft u vragen? Neemt u dan vooral contact met ons op.