Home » Horecarecht » Contractenrecht horeca

Contractenrecht horeca

Horeca ondernemers met hotels, restaurants en cafés hebben aan verschillende kanten te maken met contracten. Deze hebben te maken met uiteenlopende rechtsgebieden. Zoals arbeidsrecht, huurrecht, of ondernemingsrecht. De specialisten Contractenrecht van Cleerdin & Hamers advocaten helpen u bij het opstellen van een contract of verbeteren van een rechtsgeldig en fair contract.

Contractenrecht bij arbeidsconflicten

Bij een arbeidsconflict wilt u zeker zijn dat uw onderneming niet het onderspit delft. Daarom is het belangrijk u te laten bijstaan door een specialist. Een arbeidsrechtadvocaat is gespecialiseerd in zaken die te maken hebben met arbeidsrecht en arbeidscontracten. U krijgt vakkundig advies over individueel ontslag, collectief ontslag en een ontslagvergunningen van het UWV.

Contractenrecht bij huurconflicten

Wanneer u een bedrijfsruimte wilt huren of kopen, doet u er goed aan goed beslagen ten ijs te komen. Cleerdin & Hamer advocaten zijn specialisten in vastgoedrecht en horecarecht. Wij kennen de regels die van toepassing zijn op contracten die horen bij een huurovereenkomst bedrijfsruimte, of contracten rond de koop en verkoop van een bedrijfspand.

Ondernemingsrecht

Ondernemers in de horeca maken afspraken met leveranciers, zoals bierbrouwers, drankenhandels, beveiligingsbedrijven en nog veel meer. Idealiter worden deze overeenkomsten schriftelijk vastgelegd in een contract. De waarde van een schriftelijk contract bewijst zich als er onenigheid ontstaat. U voorkomt problemen door uw afspraken te laten toetsen of vastleggen door een contractenrecht advocaat. Cleerdin & Hamer advocaten begeleidt u graag bij het opstellen van contracten.

Advocaten gespecialiseerd in horecarecht

Bij Cleerdin & Hamer advocaten werken advocaten die gespecialiseerd zijn in horeca. Zij werken verspreid over de kantoren in Amsterdam, Almere en Rotterdam. Dagelijks staan we horecaondernemers, hoteliers, restauranthouders en café-eigenaars bij met het opstellen van contracten, het geven van adviezen en uiteraard het oplossen van geschillen.

Wij streven ernaar om met advisering uw vraagstukken tot een oplossing te brengen. Zo voorkomen wij veel problemen en smoren daardoor dreigende geschillen in de kiem. Daar heeft iedereen baat bij. Als een minnelijke oplossing van het geschil niet mogelijk is, leggen we de zaak aan de rechter voor. Ons kantoor heeft op het gebied van horecarecht procesrechtelijke ervaring bij alle gerechtelijke instanties in Nederland. Opgeven doen we nooit: desnoods gaan we door tot de Hoge Raad.

Contact

Heeft u advies nodig? Heeft u vragen? Neemt u dan vooral contact met ons op.

Uw contactpersoon