Home » Graag stellen we aan u voor…

Graag stellen we aan u voor…

In februari zijn Diederick van Rinsum, Nola Delsing en Floor Rost Onnes ons team komen versterken. Diederick zal de strafrecht praktijk in Rotterdam versterken. Nola Delsing versterkt ons strafrecht team in Amsterdam. Tenslotte sluit Floor zich aan bij onze familierecht sectie in Almere.

Diederick van Rinsum

Diederick van Rinsum behandelt uitsluitend strafzaken en legt zich toe op het strafrecht in al zijn facetten. Actief betrokken in elk stadium van het onderzoek, doorgrondt hij vlug uw problemen en komt hij snel tot de kern van de zaak. Vervolgens kijkt hij naast de geijkte wegen ook buiten de gebaande paden. Op zoek naar nieuwe juridische en feitelijke argumenten. Deze argumenten vertaalt hij voorts op duidelijke wijze naar actiepunten en realistische verwachtingen voor zijn clientèle.

Nola Delsing

Nola Delsing houdt zich uitsluitend bezig met strafzaken. Tijdens en na haar studie Rechtsgeleerdheid is Nola onder meer werkzaam geweest als griffier bij de Rechtbank Amsterdam, waar zij ervaring heeft opgedaan in diverse strafzaken. Na het cum laude afronden van haar studie in 2019 is zij als stagiaire al een aantal maanden werkzaam geweest bij Cleerdin & Hamer Advocaten. Tevens was zij als docent verbonden aan de Universiteit van Amsterdam.

U kunt bij Nola terecht voor rechtsbijstand in commune strafzaken, waarbij u kunt denken aan diefstal, geweldsmisdrijven, druggerelateerde feiten en zedenzaken. Daarnaast houdt Nola zich bezig met internationale strafzaken (uit- en overleveringszaken, WOTS en WETS).

Floor Rost Onnes

Floor is een veelzijdige jurist met een ruime ervaring in de (proces)advocatuur. In 2004 is zij haar carrière begonnen bij een groot kantoor op de Amsterdamse Zuidas. Daar heeft zij cliënten bijgestaan in allerlei procedures bij de rechtbank – ook in kortgeding – en bij het hof in hoger beroep. Na jaren in de advocatuur heeft zij vijf jaar gewerkt als bedrijfsjurist bij een bekend familiebedrijf.

In 2019 is Floor weer gaan studeren, een master Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden. Dit onderdeel van het familierecht heeft haar bijzonder gegrepen. Zelf is zij moeder van drie dochters; het lot van kinderen die buiten hun schuld betrokken raken bij geschillen tussen ouders of verzorgers gaat haar aan het hart.

We zijn blij met deze mooie uitbereiding van ons team. Welkom bij Cleerdin & Hamer Advocaten en veel succes.

DEEL OP:
Recente berichten
Op vrijdag 13 maart jl. heeft de Hoge Raad duidelijkheid gegeven over wanneer ouders bij een co-ouderschap recht hebben op combinatiekorting. | Cleerdin & Hamer advocaten